PRIMA residence BOLCAS

 

În PRIMA residence BOLCAS, îți oferim mai mult decât apartamente de calitate excepțională, într-un imobil de rang occidental: aici, faci cunoștință cu un nou mod de viață.

Mai liniștit, mai relaxat, cu toate facilitățile la îndemână, chiar la tine acasă.

Lasă-te convins de designul atractiv al fiecărui apartament, de zona linistita in care am dezvoltat imobilul și descoperă bucuria de a trăi fiecare zi ca și cum ai fi în vacanță!

ACUM SI IN CALEA ARADULUI, ORADEA!

 

Adresa: Oradea, Calea Aradului, Str. Nicolae Bolcas

Stadiu: in constructie

Finalizare lucrari: 2017

Tipologii de apartamente: 2, 3 camere

Regim de inaltime: P+4

Nivel de finisaj: semifinisat avansat

      Apartamente disponibile   

vezi-apartamentele-Bolcas

 

      Caracteristici si finisaje   

Regimul de inaltime al imobilului este P+4E.

Imobilul dispune de spatii comerciale la parter,  apartamente premium la etajele  1-4, parcaje acoperite la parter si parcaje in curtea proprie.

 

Structura de rezistenta

Structura de rezistenta este realizata din diafragme si stalpi din beton armat, plansee tip dala groasa de 20cm din beton armat si acoperis tip terasa.

Apartament

Peretii exteriori sunt executati din blocuri ceramice Wienerberger Porotherm Profi de 30 cm, montate cu adeziv, fara punti termice (+ termoizolatie de 10cm grosime).

Peretii interiori ai  apartamentelor sunt realizati din blocuri BCA de 15 cm-20cm grosime.

Inchiderile perimetrale si compartimentare sunt realizate cu materiale de construcție rezistente la foc, cu calitati fonice foarte bune și durabile.

Peretii si tavanele din interiorul apartamentelor sunt finisati cu tencuiala si glet si zugraviti cu vopsea lavabilala alba, iar  peretii din baie si zona de gatit din bucatarie pregatiti pt placajul cu faianta.

Pardoseala are 33 cm grosime si se compune din placa de beton armat 20cm, tencuiala la partea inferioara de 1,5cm grosime,  izolatie termica si fonica din polistiren expandat de 5 cm,  sapa flotanta de 5 cm grosime, si un strat liber pt  finisaj de 2 cm.

Usile de acces in apartament sunt de inalta siguranta, in nuanta wenge si toc-captuseala culoare antracit.

Anvelopa cladirii

Anvelopa cladirii este realizata cu termoizolatii la acoperisuri si terase cu polistiren EPS  de 20cm grosime, hidroizolatii cu membrane Sika (lider in hidroizolatii), fatade cu  termosistem cu polistiren de 10 cm grosime, ignifugat si  fatade in zona spatiilor comerciale placate cu caramida aparenta – klinker.

Instalatii electrice

– instalaţii electrice interioare apartamente, cu cablaje din cupru si aparataje modulare (3-6module);

– instalaţie de detecție și semnalizare incendiu, efractie, gaze;

– televiziune cu cablu si instalaţii de internet cu FIBRA OPTICA, cablaj telefonie fixa;

– instalaţie de videointerfon color.

Instalatii sanitare

Distributia apei reci si a apei calde s-a realizat pentru fiecare obiect in parte, direct din distribuitor, fara imbinari in pardoseli, cu conducte de calitate tip PEX-AL multistrat . Apa calda se produce in sistem propriu cu ajutorul centralei termice.

Contorizari, bransamente

Apartamentele sunt CONTORIZATE INDIVIDUAL si dispun de contoare de ENERGIE ELECTRICA, APA RECE si GAZ, montate in spatiile comune, si nu necesita acces in apartament pentru citire.

Toate bransamentele la utilitati sunt realizate de dezvoltator.

Sistem SAFE-HOUSE

Apartamentele sunt dotate cu un sistem de siguranta, conectat  la  senzori de  efractie,  incendiu si gaz.

Astfel sistemul poate avertiza proprietarul  de producerea acestor evenimente (prin transmiterea de informatii de pe telefonul fix pe telefonul mobil (posibilitate up-grad si cu modul gsm sau IP).

 

MICROCLIMAT

Sistemul  de incalzire

Sistemul de incalzire al apartamentelor  este  dotat cu cronotermostat ambiental pt.  a asigura un confort ridicat cu costuri reduse. 

Sistemul de incalzire este dotat  cu centrala termica proprie (Immergas 24 kW) cu functionare pe gaz metan si radiatoare din otel de calitate.

Distributia apei si a corpurilor de incalzire, s-a realizat pt fiecare obiect in parte,  fara imbinari in pardoseli, cu conducte de calitate tip PEX-al.

Sistemul de ventilatie

La bai instalatia de ventilatie este  de tip mecanizat, compusa din tuburi cu diametrul de 165 mm si ventilatoare 100 mm, dispuse in ghene.

In bucatarii sunt prevazute goluri pt racordul hotelor in peretii exteriori.

Climatizare

Toate apartamentele sunt prevazute cu aparat de climatizare tip inverter putere 12.000 BTU.

Tamplaria

La apartamente, tamplaria este din PVC cu 7 camere izolatoare, culoare antracit exterior si alb la interior, marca SALAMANDER Streamline, prevazuta cu profile solbanc la partea inferioara, glafuri exterioare din aluminiu, pervaze pvc la interior, precum si profile de rigidizare cu armaturi metalice de 2mm grosime. Pentru o izolare fonica si termica eficienta tamplaria contine geamuri termopan.

Tamplaria la  usile de acces in casa scarii  este din aluminiu, marca ALUMIL, culoare antracit.

Terase/ Balcoanele

Balcoanele apartamentelor sunt generoase, finisate cu gresie portelanata si  protejate perimetral cu o balustrada formata din montanti metalici de rigidizare, si panouri de sticla laminata, satinata.

Ascensoare

Imobilul este prevazut cu  ascensoare cu eficienta energetica A.

Important! dacă are loc o pană de curent când ascensorul se află între etaje, o baterie de rezervă alimentează un motor auxiliar de mici dimensiuni care permite cabinei să se deplaseze la următorul etaj. Ușile se vor debloca, permițând pasagerilor să le deschidă cu mâna.

SPATII COMUNE

Spatiile comune sunt prevazute cu instalaţii electrice contorizate separat, coridoarele si holurile sunt  iluminate  cu corpuri  LED, actionate cu senzori de miscare pentru reducerea consumului de energie electrica.

Acces-control cu instalaţie de videointerfon si card de proximitate.

Holul de acces este finisat cu pardoseli din granit, pereti decorativi, iluminat ambiental, dotat cu cutii postale elegante, iar pardoselile coridoarelor sunt finisate cu gresie portelanata si pereti zugraviti cu vopsele lavabile culoare alb.

SPATII EXTERIOARE

Exterioarele, caile de acces, trotuarele, drumurile, aleile si parcajele  sunt finisate integral, pavate sau betonate dupa caz.

Imobilul dispune de loc de joaca pt copii si spatii verzi.

Parcarea in incinta se realizeaza cu acces auto controlat cu bariere automate. Accesul in incinta si parcaje este  monitorizat cu sistem video IP.

Imobilul este dotat cu SISTEME DE SECURITATE LA INCENDIU compus din  iluminat de siguranta pt evacuare, instalatii de detectie la spatiile comerciale si instalaţie de paratrăsnet tip PREVECTRON.

Apartamentele se dau in folosinta la stadiul de SEMIFINISAT AVANSAT.