Cum alegi un apartament de 2 camere in Oradea

 

Dacă sunteţi în căutarea unui apartament cu 2 camere in Oradea, în acest articol veţi găsi exact ceea ce doriţi să ştiţi despre ce anume trebuie să aveţi în vedere pentru a vă bucura de o decizie corectă şi predictibilă.

Anul 2020 a adus numeroase schimbări în viața noastră. Cu toate astea, oamenii au continuat să spere într-un vitor mai bun, aşadar solicitările de noi apartamente au continuat să apară chiar şi în această perioadă marcată de criză economică.

Ce s-a schimbat, însă, sunt cerințele celor care vor să cumpere un apartament în Oradea.

În continuare, vom vedea împreună care sunt aceste noi criterii de selecţie, iar pentru asta, datorită cererii ridicate pentru aceste tipuri de apartamente, am decis să vorbim concret despre criteriile pe care oamenii le-au avut în vedere în 2020, pentru alegerea unui apartament de 2 camere în Oradea.

 

Complex imobiliar Prima Premium Decebal - apartamente cu 2 camere in Oradea
Complex imobiliar Prima Premium Decebal Oradea

 

Criteriul #1: în 2020, majoritatea clienţilor din Oradea au solicitat ca un apartament cu 2 camere să ofere confortul necesar pentru a permite munca de acasă

Pandemia a mutat acasă numeroase persoane, care acum lucrează din confortul locuinței lor. Dar o garsonieră sau o cameră nu mai este suficientă, pentru că dimensiunile extrem de limitate fac ca reîmpărţirea spaţiului să fie imposibil.

Aşadar, cei mai mulţi dintre oameni să-au gândit că a venit timpul să facă următorul pas şi să cumpere un apartament cu 2 camere în Oradea.

Orașul oferă acum numeroase opțiuni imobiliare, însă trebuie să ai în vedere anumite criterii utile pentru a achiziționa exact apartamentul potrivit.

 

Criteriul #2: în 2020, tinerii au început să descopere valoarea acelui spaţiu propriu, privat şi intim care se numeşte Acasă.

Cumpărarea unui apartament  2 camere Oradea este o viitoare achiziție majoră, pe care, însă, în acest an, foarte mulţi tineri au ales să şi-o asume, pentru că, pentru ei, cel mai mult a contat sî aibă un cămin al lor, un spațiul unde să îşi petreacă mult timp și unde să beneficieze din plin de confort, de lumină, de decorațiuni și de un design interior potrivit.

 

Criteriul #3: În 2020, Majoritatea clienţilor şi-au concentrat atenţia pe:

  • analiza ofertei de preţ solicitată pentru un apartament de vanzare în
  • Calitatea şi siguranţa cartierului în care este situat apartamentul
  • Accesul rapid la facilitaţi precum magazine, stații ale mijloacelor de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri şi spații verzi, dar şi disponibilitatea exclusivă a locurilor de parcare.

 

Criteriul #4: În 2020, pentru clienţi a contat foarte mult compartimentarea apartamentelor cu 2 camere din Oradea.

Majoritatea clienţilor au decis că două camere reprezintă o opțiune bună pentru ei, că vor avea la dispoziţie un spațiu generos, mai ales cei care s-au mutat de la o garsonieră. Însă, cei mai mulţi s-au concentrat pe apartamentele decomandate, datorită avantajelor pe care acestea le ofera: mai mult spațiu, te poți bucura de o cameră de zi mare și confortabilă, despărțită cu ajutorul unui hol de dormitor, poți mobila cu ușurință, iar designul camerei îți va oglindi personalitatea.

 

Criteriul #5: În 2020, dotările apartamentelor au fost în centrul atenţiei clienţilor.

Dotările au reprezentat un alt criteriu important pentru cei care au dorit să cumpere un apartament cu 2 camere în Oradea în 2020, cei mai mulţi optând pentru apartamente racordate la centrala termică, prevăzute cu instalaţii de aer condiţionat sau verestre din geam termopan cu un rad ridicat de izolare termică şi fonică.

 

Criteriul #6: În 2020, siguranţa structurală a apartamentului a contat foarte mult pentru clienţi.

Degradarea tot mai pregnantă a infrastructurii imobiliare ante-decembriste a făcut ca tot mai mulţi oameni să-şi îndrepte atenţia catre complexurile rezidenţiale noi din Oradea. De asemenea, în imobilele noi aceştia dispun de sisteme de supraveghere video, interfon, personal de pază şi alte elemente care le conferă un plus de siguranţă.

Acestea sunt doar 6 dintre motivele pentru care ansamblurile rezidenţiale finalizate de Prima Residence Oradea în anul 2020 au fost la mare căutare. Fiecare apartament disponibil pentru vânzare oferă toate aceste facilităţi solicitate de clienţi, iar acest lucru s-a văzut foarte clar în cererea mare primită în acest an, iar chiar şi în acest moment, peste 70 de clienţi potenţiali se programează săptămânal pentru o vizionare.