De ce să optezi pentru un apartament cu 4 camere în Oradea?

Necesitățile unei familii sunt mereu în schimbare, iar în ultimii ani se remarcă o cerere sporită de apartamente mari și spațioase.

Un apartament sau o casă cu 2 camere nu mai este confortabilă dacă e vorba de o familie cu 2 sau 3 copii.

O locuință mai spaţioasă, cu camere mari, oferă confort inclusiv unei familii mai mici, unde însă se lucrează de acasă.

Biblioteca și biroul de acasă nu mai sunt o raritate, de aceea din ce în ce mai multe familii sau cupluri caută să achiziționeze un apartament cu 4 camere.

 

Ce avantaje conferă achiziția unui apartament 4 camere?

Un living larg și spațios

Unul dintre avantajele unui apartament de 4 camere este livingul de dimensiuni mari.

Un spațiu mare destinat relaxarii ca living room iti ofera soluții de amenajare potrivite familiei tale. Ferestrele mari vor permite luminii naturale sa creeze un ambient deosebit. Dacă alegi să mobilezi elegant livingul, amenajarea sa va pune în evidență calitățile apartamentului.

Bucatarie mare, dotată cu electrocasnice moderne

Bucataria poate fi structurată compact, cu electrocasnice de tip încorporabil. Cele mai moderne bucătării sunt dotate cu hotă, cu mașină de spălat vase, au spații lejere pentru a lua masa și pentru gătit.

Fiecare corp de mobilier trebuie să aibă atât rol funcțional cât și estetic. Un apartament cu 4 camere are de obicei bucătăria spațioasă și încăpătoare.

Spații de depozitare generoase

Pentru o familie cu patru sau mai mulți membri sunt utile multe spatii de depozitare.

Poți adapta ideea unui dressing amplasat pe lungimea holului. Vei avea loc destul pentru a depozita îmbracăminte și diferite obiecte vestimentare. Chiar dacă nu există un loc tip cămară, poți amenaja cu ușurință spațiile goale și nișele din holuri pentru a câștiga spații utile.

Zona de odihnă – Dormitorul

Dormitorul matrimonial trebuie să fie spaţios pentru a permite amenajarea cu pat de mijloc și noptiere. Un dormitor luminos, cu baie proprie, îți va oferi confort și intimitate. Dacă copii au dormitorul lor, atunci cu siguranța în apartamentul cu 4 camere ai spatiu suficient pentru a amenaja dormitoare dedicate special copiilor.

Cameră destinată biroului sau bibliotecii

O cameră din cele patru se poate amenaja ca birou, sau ca spatiu de lucru, mai cu seama în perioada în care munca la domiciliu este încurajată. Biblioteca și biroul trebuie să fie ferite de zgomot, de agitația casei, pentru a fi cu adevărat un spațiu potrivit pentru lucru.

Camera copilului

Spre deosebire de apartamentele mai mici, apartamentul cu patru camere îţi va permite luxul de a aloca cel puţin o cameră dedicată exclusiv copiilor, pentru ca aceştia să simtă că au un loc numai al loc şi să se bucure de intimitatea de care au nevoie.

Chiar dacă în ultimii ani s-a dezvoltat un trend în care lumea învaţă să trăiască în spaţii mai restrânse, oamenii încă simt nevoia de a se bucura de spaţiu generos acasă, mai ales când este vorba despre familii numeroase.