Cu o arhitectură modernă şi facilităţi de excepţie pentru o locație urbană, Prima Premium este un concept imobiliar cu locuinţe moderne aliniate la standarde europene, construit astfel încât să ofere confortul necesar pentru cei mai exclusiviști clienţi, precum și cu un real potențial gândit pentru investitori, datorită atât locației centrale cu acces ușor la toate facilităţile unui stil de viaţă activ, cât și caracterului turistic al Oradiei.
Prima Premium cuprinde 165 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri semifinisate/finisate, atât decomandate cât și open-space, cu un design modern, cu spaţii luminoase şi finisaje de calitate, dispuse într-o construcţie cu regim de înălțime D+P+10. Cu o panoramă excepțională asupra Oradiei, atmosfera din aceste locuințe este una premium, grație unui concept modern, pentru un stil de viață sofisticat, bazat pe confort și eleganță, astfel încât astăzi, Prima Premium reprezintă un punct de referință în domeniul imobiliar rezidențial din Oradea.
Imobilul beneficiază de locuri de parcare subterane și supraterane, precum și de locuri speciale pentru biciclete. Spațiile comerciale semifinisate care sunt disponibile la parterul blocului, completează confortul locuitorilor și răspunde astfel nevoilor acestora, care se declară încântați că au ales un mod de viață modern într-o locație de excepție din centrul municipiului Oradea.

Contacteaza echipa