Experienta

Fondat în 2005, Prima Residence este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în Oradea, care se axează în principal pe construcţii rezidenţiale noi.

Acesta este un proiect ambitios, care transpune in realitate
elementele definitorii ale companiei:

Vector Smart Object4@2x

PROFESIONALISM

Vector Smart Object3@2x

calitate

Vector Smart Object2@2x

implicare

Vector Smart Object@2x

siguranta

Vector Smart Object1@2x

seriozitate

Mulţumită unei echipe echilibrate de profesionişti, Prima Residence aduce pe piaţă mii de unităţi locative noi, accesibile, de foarte bună calitate, precum şi spaţii comerciale pentru companii locale şi globale, participând astfel la dezvoltarea economică a regiunii.

1

Deoarece ideea noastra a fost de la bun început una dinamica si ambitioasa, am ales pentru proiectele Prima Residence zone aflate intr-o continua dezvoltare.

2

Prima Residence este cel mai mare dezvoltator imobiliar din municipiul Oradea, cu un istoric de referinta in domeniul constructiilor civile si edilitare, dar si in zona proiectelor rezidentiale. Grupul este o initiativa romana cu sprijin financiar german.

3

Din vara anului 2005, primele proiecte au prins contur. De atunci si pana astazi, Prima Residence a dezvoltat ansambluri rezidentiale formate din 17 cladiri. Acestea cuprind peste 1000 de apartamente moderne construite la standarde europene.

Prima Residence este cea mai mare familie de oradeni, o comunitate dinamica si sigura. Alege o viata fara griji, chiar din Prima zi!