Istoric Prima Residence Oradea

Prima Residence este cel mai mare dezvoltator imobiliar din municipiul Oradea, cu un istoric de referință în domeniul construcțiilor civile și edilitare și nu în ultimul rând, în piața rezidențială. Compania poartă amprenta spiritului european și asta mai ales datorită parteneriatului româno-german care susține acest demers pentru construcțiile în stil nemțesc.

Activi din 2005, echipa Prima Residence a construit primele ansambluri rezidențiale pe plan local, în peisajul orădean, cu un total de 37 blocuri și peste 3.500 de apartamente construite la standarde europene. Astăzi, Prima Residence este lider de piață cu un portofoliu bogat și se remarcă prin dorința continuă de a investi în calitate și mai apoi, în dezvoltarea unei comunități Prima Residence.

Familii
Peste
3500
familii
15Ani
15 ani
de
experiență
12Proiecte
12
proiecte
dezvoltate

Certificările obținute confirmă calitatea proiectelor imobiliare Prima Residence.

Lucrările executate de Prima Residence beneficiază de garanții conform legistlației în vigoare, atât pentru structura de rezistență, cât și pentru finisaje, care au garanții standard de până la 3 ani.

Lucrările de hidroizolații au o garanție extinsă până la 10 ani.Liderul dezvoltărilor imobiliare din Oradea și cel mai dinamic de pe piața locală, aplică certificările necesare la nivelul întregului său portofoliu de locuințe rezidențiale.

Toate proiectele care au fost evaluate până acum au obținut rezultate foarte bune și au confirmat astfel preocuparea companiei pentru respectarea celor mai stricte criterii de sustenabilitate.

Certificari dobandite  Sistem de management al calitatii SR EN ISO 9001

certificare iso Compania de constructii