Istoric

Prima Residence este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din municipiul Oradea, cu un istoric de referință în domeniul construcțiilor civile și edilitare, precum și în zona proiectelor rezidențiale. Prima Residence poartă amprenta unui spirit european prin specificul unui parteneriat româno-german care ne susține să construim ”ca nemții”.

Prima Residence este un dezvoltator cu experiență pe piața imobiliară orădeană, fiind activ din 2005, când primele proiecte de construcții rezidențiale au prins contur. Astăzi, Prima Residence deține un portofoliu imobiliar cu perspectivă, întrucât a dezvoltat ansambluri rezidențiale formate din 18 blocuri, în locații cheie din Oradea, aflate într-o continuă dezvoltare, care cuprind peste 1.200 de apartamente moderne construite la standarde europene.

Vector Smart Object@2x

peste 1.500
de familii

Vector Smart Object3@2x

12 ani
experiență

Vector Smart Object1@2x

5 proiecte
finalizate

GALERIE VIDEO

PRIMA RESIDENCE

Prima Residence urmărește crearea de plusvalori prin proiecte premium pe o piață cu o cerere tot mai mare pentru imobile noi. Cu o echipă formată din specialiști cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie, Prima Residence își propune să ofere orădenilor și rezidenților un nou stil de viață care să includă toate facilitățile necesare acestora, cu un confort la superlativ, funcțional și sigur, oriunde în Oradea. Prin proiectele imobiliare complete, Prima Residence continuă să se impună pe piața oradeană prin calitate, materiale și finisaje speciale, durabilitate, perfect armonizate într-un design unic, datorită și încrederii în parteneriatele care ne sprijină astfel să confirmăm angajamentul față de standardele de calitate.

Oradea este un oraș cu un potențial ridicat de creștere economică și demografică, astfel că Prima Residence contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și pune la dispoziția companiilor locale și naționale o serie de spații comerciale adaptate pentru orice domeniu de activitate.

Și pentru că experiența acumulată și seria proiectelor dezvoltate o recomandă și o determină să cunoască o expansiune naturală, Prima Residence își permite să fie prezentă și pe o piață imobiliară cu un puternic accent concurențial și urmează astfel dezvoltarea ansamblului rezidențial Prima Central, în Piața Unirii din București, o locație de excepție a capitalei foarte potrivită pentru o viață urbană la cele mai inalte standarde cu accesiblilitate catre orice zonă a Bucureștiului și cu toate facilitățile pe care le oferă metropola. Extinderea națională confirmă că Prima Residence este un dezvoltator imobiliar în plină ascensiune.