Untitled design
panorama-apartments-oradea-logo

SOLD OUT

Untitled design
panorama-apartments-oradea-logo

SOLD OUT

previous arrow
next arrow

Aproape de tot ceea ce ai nevoie.

Panorama Apartments este situat într-o zonă accesibilă, cu infrastructură dezvoltată şi acces rapid la toate facilităţile, perfectă pentru nevoile tale.

lotus retail park

Lotus Retail Park

5 minute distanță de centrul comercial Lotus Retail Park Oradea, cu restaurante, cafenele şi cele mai importante magazine.

supermarketuri in oradea

Prima Shops

3 minute distanță de centrul comercial Prima Shops și foarte aproape de supermarketuri precum Penny Market sau Profi City.

piata decebal oradea

Piaţă la doi paşi

150 de metri distanță de piața Decebal, unde poți găsi fructe și legume proaspete oricând îți dorești.

parcul olosog oradea

Aproape de natură

Panorama Apartments este localizat la aproximativ 2 minute distanță de mers pe jos de parcul Olosig.

panorama-apartments-oradea

Vizionează Panorama Apartments.

Solicită astăzi o programare pentru a viziona ansamblul rezidențial Panorama Apartments Oradea. Un reprezentant Prima Residence te va contacta în cel mai scurt timp.

Alege nivelul Premium de locuit.

La Panorama Apartments, toate elementele care de înconjoară îţi insuflă calitate şi rafinament. Pregăteşte-te să simţi asta încă de la intrare.

structura de rezistenta panorama

Acasă eşti în siguranţă.

 • Structura de rezistenţă este realizată din cadre cu stâlpi, grinzi şi planșee de beton armat, conform normelor şi standardelor europene.
 • Fundaţiile sunt de tip radier, care conferă stabilitate sporită construcţiei pe termen lung.
 • Pereţii exteriori şi cei dintre apartamente sunt construiţi din cărămidă Wienerberger Porotherm Profi de 30cm.
 • Închiderile perimetrale şi compartimentările sunt realizate cu materiale de construcţie durabile, oferind o izolare acustică de cea mai înaltă calitate.
 • Balcoanele apartamentelor sunt generoase, finisate cu gresie porţelanată, cu dublă hidroizolaţie Isomat şi Revestech, şi protejate perimetral cu o balustradă, în conformitate cu normativele de siguranţă în vigoare.
confort

Confortul pe care îl meriţi.

 • Anvelopa clădirii este realizată cu termosistem Baumit cu polistiren garfitat,
  de 10 cm grosime, ignifugat.
 • Tâmplăria este de tip PVC SALAMANDER Bluevolution 82 de culoare antracit, asortată cu arhitectura clădirii, prevăzută cu profile de rigidizare cu armături metalice cu grosimea de 2mm şi feronerie ROTO NX. În plus, aceasta prezintă proiecţie pe întreaga înălțime a camerelor, cu spaţii vitrate mari, astfel încât apartamentele să capteze cât mai multă lumină naturală.
 • Pereţii şi tavanele din interiorul apartamentelor sunt finisaţi cu tencuială şi glet Knauf, iar ulterior sunt zugrăviţi cu vopsea lavabilă albă.
 • Sistemul de pardoseală este format din izolaţie termică şi fonică din polistiren, aplicat peste placă de beton armat.
securitate

Securitate deplină

 • Asigurăm monitorizarea video atât pentru accesul în ansamblul rezidenţial cât şi la parcaje. În plus, imobilul este dotat cu iluminat de siguranţă pentru evacuare şi instalație paratrăsnet.
 • Uşile de acces în apartamente sunt securizate antiefracţie, cu toc şi foaie de uşă metalică, termoizolate cu vată minerală de densitate înaltă Knauf.
 • Casa scării este dotată cu sisteme de securitate la incendiu – instalaţii de hidranţi interiori la fiecare nivel, coloană uscată, instalaţii de detecţie, instalaţii de desfumare.
 • Accesul maşinilor în garaj se realizează prin intermediul unei uşi motorizate automate, accesibilă cu cartelă de control individuală şi telecomandă.

Frumuseţea stă în detalii.

Iar atunci când acestea se împletesc cu spaţiul, calitatea construcţiei şi o poziţionare strategică, rezultatul nu poate fi decât unul omogen. La Panorama, confortul vine însoțit de finisaje moderne, materiale de ultimă generație, suprafețe generoase și spații vitrate mari.

Ambient perfect, la tine acasă.

La Panorama Apartments te vei bucura de un ambient perfect, de fiecare dată, indiferent de anotimp.

1

Încălzire

Sistemul de încălzire al apartamentelor este asigurat de sistemul de încălzire în pardoseală cu placă cu nuturi şi ţeavă multistrat TECE.

2

Ventilație

În băi, instalaţia de ventilaţie este de tip mecanizat cu ventilatoare dispuse în ghene şi clapetă anti-retur pentru a împiedica apariţia mirosurilor.

3

Climatizare

Toate apartamentele sunt prevăzute cu aparat de climatizare cu INVERTER marca Gree din gama Fairy, 12000 btu, sistem WIFI şi control de la distanţă prin aplicaţie pe tabletă sau telefon.

4

Smart Home

Toate apartamentele sunt prevăzute cu un pachet standard Smart Home, care poate fi upgradat oricând cu alte module compatibile.

Descoperă Panorama Apartments.

Trimite o solicitare pentru mai multe detalii despre proiectul rezidenţial Panorama Apartments Oradea sau programează o sesiune de vizionare. Un reprezentant Prima Residence îţi va răspunde în cel mai scurt timp.