Urbana V2 transp bg png

Cu o poziţionare excelentă aproape de centrul oraşului Oradea, Urbana Residence îţi oferă acces la toate facilităţile de care ai nevoie pentru un stil de viaţă modern.

livingroom

Apartamente

Fiecare zi se transformă într-o experienţă fascinantă atunci când stilul, eleganţa, siguranţa şi confortul devin concepte palpabile trăite acasă, alături de cei dragi.

placeholder

Spaţii comerciale

Transformă centrul oraşului în centrul universului tău antreprenorial, într-un hub comercial modern, definit de tehnologii inteligente state of the art, unde succesul afacerii tale va deveni o certitudine.

MAX 0043
MAX 0045
MAX 0042
MAX 0041
MAX 0046
MAX 0047
MAX 0049
MAX 0051
EW1A3258 Pano
MAX 0053
EW1A3276
EW1A3281
EW1A3250
EW1A3278
MAX_0043
MAX_0045
MAX_0042
MAX_0041
MAX_0046
MAX_0047
MAX_0049
MAX_0051
EW1A3258-Pano
MAX_0053
EW1A3276
EW1A3281
EW1A3250
EW1A3278
previous arrow
next arrow

Apartamente

Tirol

85.300 €
+ TVA

Viena

98.500 €
+ TVA

Berlin

128.500 €
+ TVA

Aproape de tot ce ai nevoie.

Cu o poziţionare excelentă aproape de centrul oraşului Oradea, Urbana Residence îţi oferă acces la toate facilităţile de care ai nevoie pentru un stil de viaţă modern.

bank

Primăria Oradea

Complexul Urbana Residence este localizat la mai puţin de 1 km de Primăria Municipiului Oradea.

shopping-bag

Lotus Retail Park

Obţine acces rapid la cel mai mare centru comercial din Oradea, cu restaurante, cafenele şi cele mai importante magazine, localizat vis-a-vis de ansamblul Urbana Residence.

shopping-cart

Mergi la piaţă, la doi paşi.

În apropierea complexului Urbana Residence se află cele mai importante pieţe alimentare moderne din oraş, precum Kaufland, Lidl sau Penny Market.

drugs

Sănătate şi îngrijire.

Locaţia ideală a complexului Urbana Residence permite accesul rapid la puncte farmaceutice dotate cu toate produsele de sănătate şi îngrijire necesare.

Descoperă nivelul Premium de locuit.

Experimentează energia electrizantă din centrul oraşului, explorând emoţii intense într-un cadru arhitectural rafinat, definit de siguranţă şi confort la cele mai înalte standarde de locuit.

firewall

Descoperă nivelul Premium de locuit.

Fundaţia este realizată din beton armat, tip radier care conferă stabilitate sporită constructiei pe termen lung, iar suprastructura este realizată din placă tip dală groasă de 20cm, diafragme şi stâlpi de beton armat, realizată conform normelor şi standardelor europene.

Pereții exteriori şi pereţii dintre apartamente sunt realizaţi din căramidă Wienerberger Porotherm Profi de 30cm.

crown

Finisaje premium

Pereții si tavanele din interiorul apartamentelor sunt finisați cu tencuială și glet Knauf, şi zugrăviţi cu vopsea lavabilă alba de calitate superioară.

Sistemul de pardoseală este alcătuit din izolație termică și fonică din polistiren, aplicat peste placa de beton armat, sistem de încălzire în pardoseală (placă cu nuturi şi ţeavă multistrat TECE), peste care s-a aplicat șapa flotantă ce asigură o bună conductivitate termică.

Uşile de acces în apartamente sunt securizate, antiefracţie, cu toc şi foaie de uşă metalice.

shield

Securitate completă

Ansamblul rezidenţial este prevăzut cu sistem de camere video atât pentru accesul în ansamblu, cât și la parcaje. Intrarea în bloc este prevazută cu acces-control la instalaţia de videointerfon și card de proximitate.

În plus, complexul dispune de sisteme antiefracţie, sisteme de securitate la incendiu (instalaţii de hidranţi interiori la fiecare nivel, coloană uscata, instalatii de detecţie, instalaţii de desfumare pentru casa scării), sistem de iluminat de siguranță pentru evacuare și instalație paratrăsnet.

Confortul este acum Premium.

Bucură-te pe deplin de confortul de acasă, într-un spaţiu dotat cu cele mai noi inovaţii tehnologice disponibile pe piaţă.

window

Tâmplărie exterioară tripan

Toate încăperile sunt dotate cu profile tip PVC SALAMANDER StreamLine 76 Plus culoare antracit, asortate cu arhitectura cladirii, profile de rigidizare cu armături metalice cu grosimea de 2mm si feronerie ROTO NX + pachet de geam termoizolant tripan care asigură un confort termic superior şi proiecţie pe întreaga înălţime a camerelor, cu spaţii vitrate mari, astfel încât apartamentele să capteze cât mai multă lumina naturală.

heat-system

Încălzire în pardoseală

Încălzirea apartamentelor este realizată cu ajutorul sistemului de încalzire în pardoseală TECE, ales pentru a asigura un confort sporit, căldura fiind distribuită uniform pe toată suprafaţa apartamentului, dar şi pentru cel mai bun design interior, prin eliminarea radiatoarelor din oţel şi posibilitatea realizării ferestrelor exterioare pe toată înălţimea camerelor.

Controlul temperaturii se realizează cu ajutorul termostatelor inteligente amplasate în fiecare apartament, conectate la smartphone, tabletă sau PC.

weather

Climatizare tip inverter

Realizarea unui mediu ambiental optim este asigurată de tehnologia de climatizare cu INVERTER marca Gree din gama Bora Silver, 12000 btu, prevăzută cu sistem WIFI şi control de la distanţă prin aplicaţie pe tabletă sau telefon.

Tehnologia, la ea acasă.

Viaţa devine o aventură extraordinară atunci când omul şi tehnologia fac echipă, acasă. Bucură-te de siguranţa şi confortul oferite de cele mai noi tehnologii şi bucură-te de control deplin asupra utilităţilor, într-un mod inteligent şi intuitiv.

parking

Parcare subterană + supraterană

Toate zonele de parcare sunt monitorizate video 24/7 şi dispun de zone dedicate cu instalaţii autorizate de hidranţi pentru a asigura un nivel ridicat de securitate a autoturismelor.

Accesul în parcarea subterană este controlat permanet şi monitorizat video, iar accesul în (şi din) parcarea subterană se realizează direct la (şi de la) etajul apartamentului dumneavostră, atât prin intermediul scărilor, cât şi cu ajutorul sistemului performant de elevatoare.

charge

Staţii de încărcare electrică

Contribuim activ la dezvoltarea infrastructurii de mobilitate electrică şi înţelegem pe deplin rolul fiecăruia pentru crearea unui viitor mai curat pentru noi toţi.

De aceea, venim în întâmpinarea iniţiativelor tale sustenabile cu staţii specializate de încărcare electrică, instalate aproape de tine, în incinta complexului Urbana Residence.

smarthome

Tehnologie Smart Home

Fiecare apartament este dotat cu pachetul standard Smart Home, care poate fi upgradat oricând cu alte module compatibile. Modulul de control general permite instalarea de module suplimentare pentru monitorizarea şi controlul de la distanţă al funcţiilor apartamentului, prin intermediul aplicaţiei dedicate: controlul iluminatului, alarmă şi senzori antiefracţie, rulouri interioare, detectoare de fum, senzori de inundaţie şi altele.

De asemenea, tehnologia oferă posibilitatea de control de la distanţă a sistemului de încălzire al apartamentului, prin intermediul aplicaţiilor instalate pe smartphone.

Descoperă Urbana Residence.

Trimite o solicitare pentru mai multe detalii despre proiectul rezidenţial Urbana Residence Oradea sau programează o sesiune de vizionare. Un reprezentant Prima Residence îţi va răspunde în cel mai scurt timp.