Top 3 complexuri rezidențiale din Oradea în care te poți muta în 2021

Oradea a cunoscut o dezvoltare înfloritoare în ultimii ani, iar domeniul imobiliar a cunoscut o amploare foarte mare, pe măsură ce s-au dezvoltat ansambluri rezidențiale de blocuri noi, cu apartamente interesante, moderne și pe gustul celor tineri.

Acum, de pildă, ai la dispoziție să alegi apartamente noi cu o camera – garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, apartamente cu terasa, case de tip duplex sau case individuale.

Suprafața apartamentelor este diferită în raport cu numărul de camere. Cele mai căutate locuințe în Oradea sunt apartamentele cu 2 sau cu 3 camere. Noile apartamente din blocurile moderne beneficiaza de toate utilitățile, inclusiv centrale proprii care garantează un confort termic sporit, la un preț accesibil.

De asemenea, cei care doresc să cumpere o nouă locuință aleg și în funcție de cartiere, într-o zonă mai centrală sau în zone periferice, liniștite.

Pe site-ul nostru ai la dispoziție câte o pagină de prezentare pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale de apartamente din Oradea unde vei găsi detalii tehnice și informații despre apartamente, dar și oferta de prețuri.

Ce zone poți alege pentru noul tău apartament ?

În 2021 oferta imobiliară din Oradea  este una diversificată. Dacă nu știi ce complex rezidențial să alegi, poți opta folosind anumite criterii. În afară de zona centrală a orașului, dacă ești în căutarea unui apartament nou ai la dispoziție cartierele Decebal-Dacia, Rogerius, Cantemir  sau Nufărul. În apropierea celui mai important centru comercial din oraș te așteaptă ansamblul rezidențial Prima Universității.

Unde se construiesc apartamente noi în Oradea?

Pentru construcția ansamblurilor rezidențiale noi, investitorii în domeniul imobiliar aleg zone ca Nufărul, Bulevardul Decebal, Calea Aradului sau zona Universitații din Oradea. Pentru un confort sporit, complexurile rezidențiale au fost construite în apropierea mijloacelor de transport în comun, a centrelor comerciale și a unităților de învățământ.

 

Top 3 complexuri rezidențiale din Oradea în care te poți muta în 2021

1. Prima Nufarul

Complexul rezidențial Prima Nufărul este un concept nou de ansamblu de locuințe, cu o arhitectură îndrăzneață, conceput pentru o entitate colectivă modernă și activă.

Dezvoltatorii acestui complex l-au proiectat în continuarea complexului Prima din Piața Nucetului, primul și cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, edificat de Prima Residence în anul 2006.

Apartamentele din complexul Prima sunt remarcate de clienți datorită unui design aparte, un stil unic, rafinat și modern. Apartamentele îți oferă exact gradul de confort și facilitățile pe care le aștepți de la un complex rezidențial în 2021.

Ansamblul Prima Nufărul este amplasat pe strada Ion Bradu. Aici se înalță trei imobile cu 8 etaje, având apartamente spațioase, luminoase și călduroase.

De la balcon și de la ferestre ai o priveliște de vis, panorama orașului. Complexul rezidențial oferă numeroase avantaje – locuri de parcare pentru posesorii de apartamente, locuri de joacă și spații verzi. Aici te poți bucura de proximitatea magazinelor, ai în apropiere școli și grădinițe, magazine, farmacii, banci.

 

2. Prima Universității

Aceasta este un proiect cu o arhitectură deosebită, gândit în spirit modern, care poate fi o alegere minunată pentru anul 2021. Complexul Prima Universității are 9 blocuri care găzduiesc în jur de 800 de apartamente și spații comerciale. Aici ai la dispoziție multe atracții dacă te muți împreună cu familia. Sunt mai multe locuri de joacă pentru copii, zone de agrement, spații verzi și parc.

Prima Universității este localizat pe strada Făgărașului, aproape de Universitatea din Oradea, dar și de principalul centru comercial din Oradea.

Principalul atu al acestui complex rezidențial este proximitatea față de un important centru comercial al orașului, cu magazine ca Auchan, Jysk, Jumbo, Dedeman, Brico Depot sau Leroy Merlin.

 

3. Prima Decebal

Prima Decebal este o continuare de succes a proiectului Prima Premium și pentru dezvoltatori a însemnat  o provocare. Arhitectura oglindește o îmbinare perfectă a confortului urban cu stilul modern.

Ansamblul rezidențial Prima Premium Decebal este poziționat între Bulevardul Decebal și Str. Oneștilor, alături de noului complex comercial, Prima Shops Oradea.

La Prima Decebal poți alege apartamente moderne, cu finisaje de lux, ai aproape de tine spații comerciale, locuri de parcare inclusiv subterane, spații de agrement etc.

Zona este în plină dezvoltare, iar un apartament cumpărat aici înseamnă o alăturare într-o comunitate dinamică, tânără și plină de viață.

O astfel de locuință elegantă este pregătită să satisfacă exigențele celor care cumpără un apartament și urmează să se mute în 2021.

Investițiile în imobiliare și construcția de locuințe noi sunt în plină dezvoltare în ultimii ani.

Noile locuri de muncă de acasă, în spații frumoase de locuit, au sporit numărul persoanelor care aleg să cumpere apartamente în Oradea, în noile complexuri rezidențiale.

Cererea sporită de apartamente se aliniază cu dezvoltarea orașului, iar Oradea a devenit o așezare tot mai atractivă și căutată de clienți și de investitorii imobiliari.