Veşti bune pentru cei care doresc accesarea unui credit: CEC Bank reduce dobânzile!

Randare4

CEC Bank reduce dobânzile aferente creditelor ipotecare, în lei, pentru achiziția sau construirea de locuințe noi în orașele reședințe de județ, dar și în alte localități din țară, se arată într-un comunicat de presă transmis de bancă. 

Drept urmare, pentru creditele ipotecare destinate achiziționării sau construirii imobilelor situate în localitățile menționate, clienții băncii beneficiază de o dobândă avantajoasă, compusă din ROBOR 6M* + 2,40% pe an, în cazul în care creditul se achiziționează la pachet cu credit prin card și ROBOR 6M* + 2,50%, fără achiziționarea împreună cu credit prin card. Pentru avans egal sau mai marede 30%, nivelul dobânzii va fi ROBOR 6M* + 2,15% în cazul în care creditul se achiziționează la pachet cu credit prin card și respectiv ROBOR 6M* + 2,25%, fără achiziționarea împreună cu credit prin card. De reținut, avansul minim este de 15%,  iar perioada de creditare este de maximum 35 ani, apare în comunicatul transmis de CEC.

“Ne dorim ca prin acest demers să venim în întâmpinarea clienților nostri care intenționează să-și cumpere sau să-și construiască o locuință, oferindu-le cele mai potrivite soluții de finanțare, perfect adaptate nevoilor acestora”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Președinte Director General CEC Bank.

Lista completă a localităților o puteți găsi pe site-ul băncii.

sursa: www.dezvoltatorimobiliar.ro