Logo PrimaVilla SITE

Eleganță mediteraneeană pentru 20 de vile

Vile

20 de vile cu arhitectură mediteraneeană ale căror suprafețe utile sunt cuprinse între 126 - 143 mp, cu suprafata terenului de 160 - 281 mp. Fiecare vilă beneficiază de 2 locuri de parcare.

Localizare

La 10 minute de centrul orașului Oradea și la 900 metri de Lotus Park Oradea, galerie comercială cu restaurante, cafenele şi cele mai importante magazine.

Natura la 2 pași

Viitoarea ta vilă te va plasa la doar 5 minute de Parcurile Salca și Lotus, la care practic vei ajunge într-o scurtă plimbare relaxantă.

Descoperă proiectul cu ajutorul planului interactiv. Selectează vila dorită și află toate detaliile despre fiecare tip de compartimentare.

Cursor Pointer Plan
Interactiv
Alege Vila pentru a vizualiza detaliile!
string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(12) "Disponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(12) "Disponibilă" string(12) "Disponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(12) "Disponibilă" string(12) "Disponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(14) "Indisponibilă" string(12) "Disponibilă" string(12) "Disponibilă" string(12) "Disponibilă" string(12) "Disponibilă" string(14) "Indisponibilă" plan 0075 curatat 1

Dublu click pentru zoom-in

Investim în calitate premium x 20

EW1A2802 copy 1

Locuințe proiectate cu pricepere

Cu o atenție minuțioasă la detaliile tehnice, structurile celor 20 de case emană calitate și durabilitate. Pereții din cărămidă porotherm de 25 cm, stâlpii și planșeele de beton armat formează o bază solidă. Compartimentările sunt realizate cu materiale rezistente la foc, asigurând și o izolare fonică de înaltă performanță. Fiecare vilă oferă un spațiu reconfortant, cu terase acoperite complet sau parțial și balcoane generoase, finisate cu gresie porțelanată și balustradă din sticla securizată.

shutterstock 225967033

Finisaje premium ce sporesc confortul

Fiecare clădire din ansamblul rezidențial oferă o combinație între funcționalitate și estetică. Izolațiile de 15 cm la fațade și de 30 cm pe acoperișul tip terasă, împreună cu membranele hidroizolante, conferă un înveliș termic și fonic cu arhitectură modernă. Tâmplăria SALAMANDER și pardoseala prevăzută cu sistem de încălzire au fost alese pentru a aduce un ambient confortabil în fiecare vilă mediteraneeană.

buuun

Prioritizăm sentimentul de siguranță

Pentru tine, îmbinăm siguranța cu tehnologia modernă de ultima generațieSistemele de supraveghere cu 2-4 camere, asigură monitorizarea completă a spațiului tău, iar accesul este facilitat de un videointerfon care poate redirecționa apelurile prin aplicația mobilă. Strada este asfaltată, iar trotuarul și zonele verzi din jur sunt iluminate eficient cu LED-uri. În plus, un panou fotovoltaic asigură parțial necesarul de energie pentru consumatorii comuni precum iluminatul și irigarea.

Atmosfera ideală în vila ta mediteraneeană

1 100x100 1

Încălzire

Izolațiile de 15 cm la fațade și de 30 cm pe acoperișul tip terasă, împreună cu membranele hidroizolante, conferă un înveliș termic și fonic cu arhitectură modernă.

2 100x100 1

Ventilație

Sistemul de ventilare al băilor a fost adaptat în funcție de necesitate, existând astfel atât aerisire cu geam, cât și instalații mecanizare eficiente, plasate strategic.

3 100x100 1

Climatizare

Indiferent de momentul în care te vei muta în noua ta vilă, aici vor fi montate deja aparatele de climatizare, pentur a te bucura de confort sporit la apăsarea unui buton.

4 100x100 1

Smart Home

Toate locuințele sunt echipate cu senzori de gaz, videointerfon, sisteme de aer condiționat Gree cu tehnologie de control Smart WiFi & sisteme inteligente de supraveghere video.

Vila
Maggiore

tiglarilor 9 2 full

Preţ de la: 210.000 € + TVA

Vila
Bellagio

tiglarilor 10 2 full

Preţ de la: 205.000 € + TVA

Vila
Como

tiglarilor 10 1 full

Preţ de la: 189.000 € + TVA

FORMULAR DE CONTACT

Trimite o solicitare pentru mai multe detalii despre proiectul rezidenţial Prima Villa. Un reprezentant Prima Residence îţi va răspunde în cel mai scurt timp.