Card de fidelitate

Cardul de fidelitate Prima Residence îți oferă reduceri de până la 50% la produse și servicii pentru un stil de viață frumos și sănătos, adaptat nevoilor tale! 

Folosește cardul de fidelitate Prima Residence și transformă-ți apartamentul în locuința de vis, confortabilă și primitoare.

Partenerii Prima Residence te sprijină cu discount-uri la mobilă, decorațiuni și diferite servicii utile pentru apartamentul tău cel nou.

Mai mult, pentru că Prima Residence cunoaște foarte bine nevoile tuturor locuitorilor, oferă o serie de facilități la o gamă diversificată de servicii și produse esențiale pentru o viață mai bună, cu un confort la superlativ, funcțional și sigur.

PARTENERI PRIMA RESIDENCE

microideal

5%-10% reducere

Prețuri competitive, promoții greu de refuzat. Folosim numai branduri renumite de înaltă calitate, vă puteți alege configurația dorită, rate direct în magazin, service în Oradea, garanția în Oradea. Oferim asistență GRATUITĂ prin telefon sau mail pentru orice probleme hardware/ software.

Telefon: 0745 776 739

Picture4

5% Reducere

Singurul magazin hobby dedicat produselor Games Workshop din Romania cu stocuri mari si

desigur cele mai bune preturi

www.yuopc.ro

logo Madrugada2

10% reducere

Creșteți confortul dumneavoastră prin rulourile exterioare Madrugada.

Pentru o izolare termică și fonică mai bună, precum și pentru a vă asigura intimitate și un somn odihnitor alegeți rulourile exterioare din aluminiu marca Madrugada. Investiți în produse de calitate, realizate de o firmă de încredere care vă va asigura permanent servicii de montaj, întreținere și intervenții post garantie.

www.madrugada.ro

spazio logo

15% reducere

Iubește-ți casa cu Spazio Ideea.

Îmbracă căminul tău cu produsele de calitate și design Italian inconfundabil, pe care le promovăm și prin oamenii dedicați gata oricând să lucreze pentru visul tău! Gresie, faianță, mozaic, mobilier de baie, obiecte sanitare, adezivi și profile, parchet stratificat sau laminat, corpuri de iluminat, mobilier, scaune și mese de o sumedenie  de tipuri și configurații.

www.spazioideea.ro

Picture1

15% reducere

Usile NATUREN aduc emotie si rafinamemt in orice casa! Producatori usi de interior si distribuitor a produselor de inalta calitate. Usi de interior, usi intrare in apartament, usi intrare exterior, usi sticla, usi tehnice, riflaje, plus accesorii.

www.naturen.ro

top casa logo

12% reducere

Vestil Import-Export este recunoscută în domeniul amenajărilor interioare prin comercializarea de materiale precum: gresie, faianță, obiecte sanitare, adezivi, vopsele, robineți, toate acestea sub brandul TOP CASA. Promovăm produse de bună calitate asigurând un raport calitate-pret la cel mai înalt nivel.

www.topcasa.ro

matros

7% reducere

MATROS oferă o gamă variată de produse de la parchet laminat, triplu stratificat și accesorii la lambriuri de PVC și de lemn, natur. Fiind distribuitor al brand-urilor KRONOSWISS, EGGER, KAINDI, adică Elveția, Germania și Austria, oferim peste 100 decoruri de parchet laminat de Calitate Superior.

www.parchetultau.ro

%C2%AE 2

20% reducere

EUROBAC | PARCHET-UȘI-ACCESORII

Eurobac România este importator și distribuitor ratuity în România al produselor Meister și D.R.E, alături de cel mai vechi partener Porta Doors, oferind la nivel ratuity și ratuityonal, produse de calitate superioară: uși, parchet laminat, parchet triplustratificat, paneluri și accesorii.

eurobac.ro

novambient

Reducere 7%

Oferă o gamă variată de produse, de la gresie și faianță, la parchet și obiecte sanitare, toate într-o multitudine de culori, texturi și dimensiuni.

Reducerea face referințe la gresie, faianță, obiecte sanitare.

www.novaambient.ro

bella casa

8% reducere

Bella Casa acordă 10% reducere din prețul de vânzare al produselor/ serviciilor comercializate prin magazinele sale, exceptând articolele care fac obiectul altor reduceri sau montajul gratuit al ușii achiziționate.

Bella casa are ca obiect de activitate importul, comercializarea și distribuția de uși interior, gresie, faianță, parchetul laminat, cabine duș, uși metalice și activează pe piața din România din anul 1998.

www.bellacasa.ro

creare logo venezia showroom identitate vizuala agentie publicitate 21vision oradea

20% reducere

Venezia Showroom a luat fiinta in anul 2008 si face parte din compania DUNCA GROUP (importator de top al placilor ceramice din Romania).

Venezia Showroom prezinta cele mai noi colectii de placi ceramice de la producatori de renume la nivel international, precum: Tubadzin, Paradyz, Stargres, Cerrad, etc. disponibile pe stoc si la comanda in Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Sighetul Marmatiei si Bistrita.

In cadrul showroomului si pe www.veneziashowroom.ro veti gasi o gama variata de placi ceramice, parchet si obiecte sanitare, cu o multitudine de modele si la cele mai inalte standarde calitative, precum si  produse adiacente.

www.veneziashowroom.ro
+40 754 055 216

Picture2
 • 3% reducere → 10.000 RON – 15.000 RON
 • 5% reducere → 15.000 RON

Interioo, inspiratie pentru fiecare! Odata ce pasesti in lumea Interioo, totul devine clar si viziunea proiectului tau sa fie plina de satisfactie.

Picture3

5 – 20% reducere

Solutii complete de materiale pentru instalatii electrice pentru segmentul:

 • rezidential
 • comercial
 • segmentul industrial

www.challenge.ro

Untitled design

10% reducere

Producem și comercializăm mobilier de birou și pentru casă. Sunt incluse catalogul online al produselor distribuite, cu detalii despre activitate.

www.mobexpert.ro

dns decor logo partener prima residence oradea

Gratuit

Servicii de consultanţă, măsuratori şi montaj gratuit tuturor clienţilor Prima Residence.

DNS Decor este pune la dispoziţia clienţilor orădeni o ofertă cuprinzătoare de decorațiuni interioare: perdele, draperii, accesorii pentru perdele, șine, galerii, lenjerii de pat, cuverturi, articole decorative, fețe de masă, prosoape, tapet, covoare şi multe altele.

Tel: 0753637563

Picture6

10% reducere

CASA VERDI va aduce bucurie in casa d-voastra din 2007. Perdele, accesorii, saletele, proiectii de saltele, lenjeri de pat, plapume, cuverturi, perne, storuri, prosoape de baie, fototapet

www.casaverdi.ro

naturlich logo 1

5% reducere

Naturlich oferă discount 5% la produsele ce nu fac obiectul altor promoții sau care sunt status de outlet. Oferă transport și montaj gratuit, proiectare de bucătării.

www.naturlich.ro

Lems logo

10% reducere

Lem’s comercializează o gamă variată de mobilier bucătării, dormitoare, livinguri și nu în ultimul rând o gamă exclusivistă de mobilier de copii. Oferim servicii de transport, montaj și mutări de locuințe și birouri.

www.lemet

wilhelm mobila de lux

5% – 10% – 15% reducere

Oferim clientilor produse de o calitate deosebita, mobilier din lemn masiv (sculptat, cu intarsia etc.). Transport si montaj GRATUIT.

www.wilhelem.ro

Picture5

10% reducere

Vindem peste 10.000 de modele de tapet pentru toate gusturile

www.tapetcenter.ro

davidsign logo

10% reducere

Davidsign oferă un discount de 25% la servicii de design interior.

www.daviddesigninterior.ro

autozoll logo

Reduceri 3-5%

 • oferim 3% reducere la anvelope
 • oferim 5% reducere la piese auto, uleiuri, baterii, accesorii, manoperă și diagnoză computerizată
 • service auto multimarcă, toată gama de reparații mecanice, electrice, reglaj direcție
 • reparații și întreținere sisteme aer condiționat
 • dealer oficial anvelope Niokian, vulcanizare, vânzări anvelope
 • sudură în aluminiu

www.autozoll.ro

Picture7

10% reducere

MaxiloMED ofera o gama variata de servicii medicale dentare precum chirurgie orala si maxilo-faciala, implantologie dentara sau estetica faciala. Aceste servicii sunt gandite sa se completeze reciproc pentru ca pacientul sa beneficieze de un tratament optim si stabil.

 www.maxilomed.ro

Picture8

20% Reducere

Cabinetul stomatologic Dr. Maczko Laszlo Andras ofera 20% reducere la tratamentele stomatologice locatarilor Prima.

Adresa: Zimbrului, nr.4, bl. Prima, Parter.

Tel. programari: 0755268413

aquapark

25-50% reducere

Bazinele de la Aqua President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță vă răsfață.

 • 50% reducere la tariful de 1zi, Luni – Vineri (orele 09:00 – 21:00)
 • 25% reducere la toate tarifele, Sâmbătă și Duminică (1 zi, 5 ore, 3 ore)

www.aquapark-felix.ro

Picture9

5% reducere

Restaurantul Hanul cu Noroc, situat pe strada Mihail Kogaliceanu nr5, va asteapta sa mancati mult si bine….adica ardeleneste. Clientii care prezinta cardul Prima, primesc 5% reducere la toate preparatele și băuturile din lista de meniu cu comanda a’la cart.

Reducerea nu este eligibila comenzilor pentru livrare.

www.hanucunoroc.ro

CAPITOlium

10% reducere

Restaurant Capitolium acordă 10% reducere la toate preparatele și băuturile din lista de meniu cu comanda a la cart. Reducerea nu este valabilă pentru meniurile prestabilite evenimentelor.

www.restaurantcapitolium.ro

cinemapalace

Cinema Palace, dispune de o sala Premium dotata cu cele mai moderne sitsteme si tehnologii: proiector Sony Digital 4 k, system de sonorizare Dolby Atmos de 22 inch.

Pret minimal al zilei cu card Prima

Film digital:

 • 18.5 lei – Lu, Ma, Jo
 • 20 lei – Mi
 • 21,5 lei – VI, DU

Film 3D

 • 19,5 lei – Lu, Ma, Jo
 • 21 lei – Mi
 • 22 lei – VI, DU

#cu exceptia avanpremierelor si a spectacolelor in format Dolby Atmos

Supliment Dolby Atmos = 3 lei

www.cinemapalace.ro

simbotour

5% reducere

Agentie de Turism

 • Asigurari medicale gratuite pentru vacantele achizitionate de la Simbotour
 • Reduceri in functie de pachetele de vacanta achizitionate

www.simbotours.ro

Picture10

5 – 10% reducere

Produse handmade unicate care dau un stil aparte tie si casei tale.

www.evahandmade.ro

Picture11

Consultanta gratuita in asigurari, audit de asigurari gratuit, asistenta daune, etc.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. este primul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București şi unul dintre primii brokeri de asigurare din România, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniu şi o acoperire naţională formată dintr-o reţea de peste 1.600 de colaboratori. Cu numeroase premii pentru activitatea desfăşurată, putem spune mândri că rezultatele ne recomandă, fiind multiplii câştigători ai premiilor de performanţă oferite de revistele de specialitate în domeniu sau de către asiguratori, atât la nivel de broker cât şi la nivel judeţean prin intermediul francizelor noastre.

Telefon: 0745962249 Lucian Costea – Coordonator
Adresa: Str. Nicolae Jiga, Nr. 54, Cam. 7, Oradea, Bihor
Website: www.transilvaniabroker.ro