Card de fidelitate

Cardul de fidelitate Prima Residence îți oferă reduceri de până la 50% la produse și servicii pentru un stil de viață frumos și sănătos, adaptat nevoilor tale! 

Folosește cardul de fidelitate Prima Residence și transformă-ți apartamentul în locuința de vis, confortabilă și primitoare.

Partenerii Prima Residence te sprijină cu discount-uri la mobilă, decorațiuni și diferite servicii utile pentru apartamentul tău cel nou.

Mai mult, pentru că Prima Residence cunoaște foarte bine nevoile tuturor locuitorilor, oferă o serie de facilități la o gamă diversificată de servicii și produse esențiale pentru o viață mai bună, cu un confort la superlativ, funcțional și sigur.

PARTENERI PRIMA RESIDENCE

media

4-7% reducere

Media Galaxy este o rețea de 16 magazine de mare suprafață, care reflectă pasiunea pentru tehnologie și pentru dispozitivele care fac accesibilă informația și conexiunea cu ceilalți.

Posesorii cardului Avantaj beneficiază de discount 4% pentru cumpărăturile mai mici de 4.000 ron, și 7% pentru cumpărăturile mai mari de 4.000 ron.

www.mediagalaxy.ro

microideal

5%-10% reducere

Prețuri competitive, promoții greu de refuzat. Folosim numai branduri renumite de înaltă calitate, vă puteți alege configurația dorită, rate direct în magazin, service în Oradea, garanția în Oradea. Oferim asistență GRATUITĂ prin telefon sau mail pentru orice probleme hardware/ software.

Telefon: 0745 776 739

logo Madrugada2

10% reducere

Creșteți confortul dumneavoastră prin rulourile exterioare Madrugada.

Pentru o izolare termică și fonică mai bună, precum și pentru a vă asigura intimitate și un somn odihnitor alegeți rulourile exterioare din aluminiu marca Madrugada. Investiți în produse de calitate, realizate de o firmă de încredere care vă va asigura permanent servicii de montaj, întreținere și intervenții post garantie.

www.madrugada.ro

spazio logo

15% reducere

Iubește-ți casa cu Spazio Ideea.

Îmbracă căminul tău cu produsele de calitate și design Italian inconfundabil, pe care le promovăm și prin oamenii dedicați gata oricând să lucreze pentru visul tău! Gresie, faianță, mozaic, mobilier de baie, obiecte sanitare, adezivi și profile, parchet stratificat sau laminat, corpuri de iluminat, mobilier, scaune și mese de o sumedenie  de tipuri și configurații.

www.spazioideea.ro

top casa logo

12% reducere

Vestil Import-Export este recunoscută în domeniul amenajărilor interioare prin comercializarea de materiale precum: gresie, faianță, obiecte sanitare, adezivi, vopsele, robineți, toate acestea sub brandul TOP CASA. Promovăm produse de bună calitate asigurând un raport calitate-pret la cel mai înalt nivel.

www.topcasa.ro

matros

7% reducere

MATROS oferă o gamă variată de produse de la parchet laminat, triplu stratificat și accesorii la lambriuri de PVC și de lemn, natur. Fiind distribuitor al brand-urilor KRONOSWISS, EGGER, KAINDI, adică Elveția, Germania și Austria, oferim peste 100 decoruri de parchet laminat de Calitate Superior.

www.parchetultau.ro

eurobac logo

20% reducere

EUROBAC | PARCHET-UȘI-ACCESORII

Distribuitorul Nr.1 pentru România al produselor marca Porta Doors, importator și distribuitor exclusiv al produselor Meister în România, oferind la nivel național și internațional, produse de calitate superioară: uși, parchet laminat, parchet triplustratificat și accesorii.

www.eurobac.ro

novambient

Reducere 7%

Oferă o gamă variată de produse, de la gresie și faianță, la parchet și obiecte sanitare, toate într-o multitudine de culori, texturi și dimensiuni.

Reducerea face referințe la gresie, faianță, obiecte sanitare.

www.novaambient.ro

bella casa

10% reducere

Bella Casa acordă 10% reducere din prețul de vânzare al produselor/ serviciilor comercializate prin magazinele sale, exceptând articolele care fac obiectul altor reduceri sau montajul gratuit al ușii achiziționate.

Bella casa are ca obiect de activitate importul, comercializarea și distribuția de uși interior, gresie, faianță, parchetul laminat, cabine duș, uși metalice și activează pe piața din România din anul 1998.

www.bellacasa.ro

san marco

5-20% reducere

Edil Colore SRL vă oferă o gamă largă de vopsele lavabile și finisaje decorative “Made in Italy”. Punem la dispoziția clienților informații, mostre, cataloage și consultanță gratuită în alegerea produselor, precum și asistența tehnică pe parcursul desfășurării lucrărilor. Pentru ca dumneavoastră să puteți vedea, atinge și admiră produsele noastre, va așteptăm în showroom-ul din Oradea, str. Ogorului nr. 128.

www.edilcolore.ro

venezia logo

10% reducere

Venezia Showroom aduce constant inovații în ceea ce privește plăcile ceramice pentru a satisface nevoile tuturor categoriilor de clienți.

Fiind una dintre principalele firme distribuitoare de plăci ceramice s-a impus pe piața românească prin seriozitate, profesionalism și creativitate.

www.edilcolore.ro

doctorkumy

10% reducere

Ne adresăm tuturor celor care caută un electrician sau instalator și doresc să beneficieze de lucrări efectuate de un profesionist cu minim 10 ani de experiență.

www.doctorkumy.ro

praktirer logo

5% reducere

Praktiker iși dorește să îmbunătățească modul de viață al consumatorilor săi prin oferirea unor soluții inovative și la un preț accesibil pentru casă și grădină.

www.doctorkumy.ro

dns decor logo partener prima residence oradea

Gratuit

Servicii de consultanţă, măsuratori şi montaj gratuit tuturor clienţilor Prima Residence.

DNS Decor este pune la dispoziţia clienţilor orădeni o ofertă cuprinzătoare de decorațiuni interioare: perdele, draperii, accesorii pentru perdele, șine, galerii, lenjerii de pat, cuverturi, articole decorative, fețe de masă, prosoape, tapet, covoare şi multe altele.

logo mobexpert

10% reducere

Produce și comercializează mobilier de birou și pentru casă. Sunt incluse catalogul online al produselor distribuite, cu detalii despre activitate.

www.mobexpert.ro

naturlich logo 1

3%-15% reducere

Naturlich oferă discount 3-15% la produsele ce nu fac obiectul altor promoții sau care sunt status de outlet. Oferă transport și montaj gratuit, proiectare de bucătării.

www.naturlich.ro

ROMEUR logo

10% reducere

Cu o lungă experiență în domeniul comerțului de mobilă, ROMEUR se situează între primele companii de profil din România.

www.romeur.ro

Lems logo

10% reducere

Lem’s comercializează o gamă variată de mobilier bucătării, dormitoare, livinguri și nu în ultimul rând o gamă exclusivistă de mobilier de copii. Oferim servicii de transport, montaj și mutări de locuințe și birouri.

www.lemet.ro

grecmihaidesign

10% reducere

Lem’s comercializează o gamă variată de mobilier bucătării, dormitoare, livinguri și nu în ultimul rând o gamă exclusivistă de mobilier de copii. Oferim servicii de transport, montaj și mutări de locuințe și birouri.

www.lemet.ro

wilhelm mobila de lux

10% reducere

Lem’s comercializează o gamă variată de mobilier bucătării, dormitoare, livinguri și nu în ultimul rând o gamă exclusivistă de mobilier de copii. Oferim servicii de transport, montaj și mutări de locuințe și birouri.

www.lemet.ro

progres

5% – 10% reducere

Progres îți oferă o gamă largă de produse pentru amenajări interioare parchet, covoare, tapet, lambriuri, uși.

www.progres.ro

tapet center

10% reducere

Vindem peste 10.000 de modele de tapet pentru toate gusturile

www.progres.ro

davidsign logo

25% reducere

Davidsign oferă un discount de 25% la servicii de design interior.

www.daviddesigninterior.ro

naturen logo

25% reducere

Davidsign oferă un discount de 25% la servicii de design interior.

www.daviddesigninterior.ro

deco living

5-15% reducere

DECO-LIVING – Amenajări interioare

Decoliving.ro este un magazin on-line de amenajări interioare “home & deco” specializat în soluții de iluminat, decorațiuni și textile ce vine în întâmpinarea locatarilor Prima Residence cu o gamă largă de produse de calitate superioară la cele mai bune prețuri, oferindu-le o reducere cuprinsă între 5% și 15% la corpurile de iluminat și decorațiuni.

www.decoliving.ro

autozoll logo

Reduceri 3-5%

Autozol

 • ofertă 3% reducere la anvelope
 • ofertă 5% reducere la piese auto, uleiuri, baterii, accesorii, manoperă și diagnoză computerizată
 • service auto multimarcă, toată gama de reparații mecanice, electrice, reglaj direcție
 • reparații și întreținere sisteme aer condiționat
 • dealer oficial anvelope Niokian, vulcanizare, vânzări anvelope
 • sudură în aluminiu

www.mobexpert.ro

autoparts oradea logo

10% reducere

Firma AutoParts Oradea și-a început activitatea în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi clienților o gamă variată de uleiuri și piese auto. Dincolo de calcule și cifre, cel mai important capital este cel uman. Pe acest principiu s-a clădit o echipă de profesioniști, plini de idei și dinamici, Împreună formăm o familie de încredere, mereu atentă la clienții noștrii. AutoParts Oradea s-a impus pe piața lubrifianților și a pieselor auto prin politica de prețuri, calitatea serviciilor și a produselor oferite, seriozitate și promptitudine.

10% DISCOUNT la Piese și Consumabile Auto.

Uleiuri Auto și Asigurări RCA la prețuri speciale.

www.autopartsoradea.ro

autosiena logo

AutoItalia Group și unic distribuitor autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo și Fiat Professional în județul Bihor, AutoSiena, inaugurat în anul 2004, pune la dispoziția clienților săi o întreagă gamă de servicii de consiliere, vânzare și postvânzare la standarde de calitate impuse atât de producător cât și de importator.

www.autosiena.ro

bioinvest

Reduceri 7%

Centrul Medical Bioinvest oferă posesorilor de card Prima Casă, o reducere preferențială de 7% pentru analize medicale de laborator. Serviciile de laborator BioInvest includ peste 100 de tipuri de analize medicale de hematologie, biochimie, coagulare, serologie, imunologie, hormoni, markeri turmonali, markeri virali, bacterologie, parazitologie, teste urinare și multe alte teste.

www.bioinvestmedicalcenter.ro

www.mobexpert.ro

transilvaniaimagistica

Reduceri 10%

Centrele Transilvania Imgistică dețin aparatură medicală de cea mai înaltă performanță din România la standardele identice cu cele vest-europene fiid un mijloc extrem de eficient în investigarea pacientului.

www.transilvaniaimagistica.ro

cabinet stomatologic

Reduceri 10%

Centrele Transilvania Imgistică dețin aparatură medicală de cea mai înaltă performanță din România la standardele identice cu cele vest-europene fiid un mijloc extrem de eficient în investigarea pacientului.

www.transilvaniaimagistica.ro

anamed logo

10% reducere la manoperele stomatologice

Cabinet Stomatologic Anamed

 • -profilaxie
 • -odontologie
 • protetică dentară
 • parodontologie
 • cosmetică dentară

Tel 0723.538.743

cabinet molar

20% reducere

Cabinet Stomatologic Dr. Matei Ruxandra oferă reducere de 20% locatarilor “Prima” și a partenerilor săi la toate serviciile de stomatologie.

Adresa: Str. Săvineștilor, nr. 1, et. 1, Cab.6 (fosta Policlinică de Stomatologie nr. 1 – Gară)

Pentru programări : 0723.06.49.49

www.molar.ro

Clinică Veterinară
                             Oradea

20% reducere

Cabinet Stomatologic Dr. Matei Ruxandra oferă reducere de 20% locatarilor “Prima” și a partenerilor săi la toate serviciile de stomatologie.

Adresa: Str. Săvineștilor, nr. 1, et. 1, Cab.6 (fosta Policlinică de Stomatologie nr. 1 – Gară)

Pentru programări : 0723.06.49.49

www.molar.ro

aquapark

25-50% reducere

Bazinele de la Aqua President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță vă răsfață.

 • 50% reducere la tariful de 1zi, Luni – Vineri (orele 09:00 – 21:00)
 • 25% reducere la toate tarifele, Sâmbătă și Duminică (1 zi, 5 ore, 3 ore)

www.aquapark-felix.ro

1200px DoubletreeLogo.svg

1 zi de SPA gratuită

Pentru orice tratament în valoare de minim 200 RON beneficiați de o zi de SPA gratuită pe baza cardului Prima.

F&B: pentru orice rezervare la Laurus & Cris, oferă discount de 7%

C&E: se oferă reduceri speciale pentru evenimente organizate

doubletree3.hilton.com

GrandPalaceLogo

GRAND PALANCE este restaurantul de lux în care evenimentele obișnuite se transformă în clipe magice, plne de farmec, scopul nostru este să dăm viață celor mai frumoase amintiri.

www.grandpalace.ro

butoiul de aur

10% reducere

Situat în zona centrală a Oradei, restaurantul este prezent în peisajul restaurantelor orădene încă din anul 1900. Localul își păstrează eleganța de la începutul secolului XX și oferă clienților posibilitatea să savureze p masă gustoasă inspirată atât din bucătăria românească, cât și cea internațională

www.grandpalace.ro

queens pub

15% reducere

Trebuie să aflați de la noi, că mare cinste și bucurie ne-ați făcut, atunci cand ați intrat în locația noastră și trebuie să mai știți că vă vom îngriji de toate ca să vă bucurați că ne-ați ales. Să mai știți deasemenea că noi vă vom aștepta în fiecare zi cu bucate alese, bere rece și vinuri bune ca să vă tihnească și să vă meargă la suflet. Dar luați aminte! Lăsați necazurile și nevoile la ușă și să nu vă așezați supărați la masă! Viața trebuie trăită!

www.queens-pub.ro

restaurant verdi

Restaurant VERDI te întâmpină cu cele mai bune preparate culinare, un meniu a la carte, variate tipuri de preparate pe bază de pui, porc, vită sau pește, salate, antreuri și ciorbe proaspete

www.verdfelix.ro

logo columbus

10% reducere

Atmosefra intimă ca a unui night-club, muzică pe măsură, un echipaj cu care te împrietenești de la primul pahar, și de care nu mai scapi tot restul vieții. Aceasta este rețeta de success a barului Columbus. Situat în inima orașului Oradea, care bate… bate…bate…, este ușor de găsit.

www.columbuscafe.ro

cofetaria mocca logo

5% reducere

Produse de cofetărie, prăjituri, torturi pentru diferite ocazii și evenimente.

www.cofetariamocca.ro

logo vandana

5% reducere

Produse de cofetărie, prăjituri, torturi pentru diferite ocazii și evenimente.

www.cofetariamocca.ro

CAPITOlium

10% reducere

Restaurant Capitolium acordă 10% reducere la toate preparatele și băuturile din lista de meniu cu comanda a la cart. Reducerea nu este valabilă pentru meniurile prestabilite evenimentelor.

facebook.com/oradearestaurantcapitolium

hanul pesc

Construit în 2006. Hanul Pescarilor se întinde pe o suprafață de 12 hectare, amenajat în stilul rustic atât de primitor pentru tine și familia ta. Și pentru a marca minunăția locului, a fost amenajat din jurul hanului care se întinde pe o suprafață de 8 hectare, în jurul căruia vei găsi pontoane special amenajate pentru pescuit.

www.hanulpescarilor.ro

cinemapalace

Prețuri preferențiale de la 12.5 lei/bilet

Cinema Palace, cel mai nou cinematograf din Oradea.

Prețuri bilete:

12.5 lei – Lu, Ma, Jo (excepție avanpremierile) – orice film digital

14 lei – Mi, Vi, Sa, Du (excepție avanpremierile) – orice film digital

13.5 lei – Lu, Ma, Jo (excepție avanpremierile) – orice film 3D

15 lei – Mi, Vi, Sa, Du (excepție avanpremierile) – orice film 3D

Reducerea se acordă pentru un număr de maxim 2 bilete/data/film

www.cinemapalace.ro

finessmania

10% reducere

începând cu 1 iulie

Fitness Mania este un concept ultra-modern, ce îmbină experiența antrenorilor noștrii cu un spațiu elegant și relaxat, Totul fiind construit în jurul comfortului dumneavoastră. Fitnessul este un stil de viață. Este nevoie de hotărârea de a arăta și a te simți bine. Mișcarea îți aduce relaxare, destindere. Stresul și adrenalina se canalizează într-o energie pozitivă.

www.finessmaniaoradea.ro

simbotour

5% reducere

Agenție de turism

www.simbotour.ro

leonardo

10% reducere

Leonardo prin oferta completă de marfă pentru toate vârstele, comercializează pantofi de calitate superioară la prețuri foarte accesibile și dacă pentru încălțămintea din piele naturală avem mărcile reunite precum Patrizia Rigotti și Prima Donna la femei și Pablo Castillia sau Best Walk la bărbați, la capitolul modă mărcile Afrodita sau Amanda la femei precum și Casanova sau Fernando la bărbați, oferă cele mai mici creații în domeniul fashion clienților noștrii.

Pentru copii, mărcile Fun Girls și Pluti, oferă întreaga gamă de încălțăminte la prețuri foarte accesibile. Prin aceasta, firma noastră satisface cererile clienților care s-au obișnuit să găsească întotdeauna în magazinele noastre pantoful de bună calitate la cel mai mic preț de pe piață.

www.leonardo.com.ro

perfect body oradea

10-15% reducere

Perfect Vital Body – Salon de remodelare corporală oferă servicii pentru remodelarea și întreținerea corporală dar și facială, se adresează atât femeilor, cât și bărbaților activi, exigenți și perseverenți.

www.facebook/perfectvitalbody.oradea

logo soffiplanet new

7% reducere

Situat în zona centrală, magazinul nostru de 700 mp este cel mai mare de acest gen de Oradea și va oferă cu generozitate un ambient plăcut, dornic să dea viața și culoare celor mai variate idei ale dumneavoastră. Personalul nostru, care numără 24 de persoane, vă poate asista zi de zi pentru consultanța tehnică cu privire la produsele noastre și toate

www.leonardo.com.ro

regele jucariilor logo

10% reducere

Regele jucăriilor vă oferă o reducere de 10% la toate produsele din cadrul magazinului online www.regelejucariilor.ro și va propune jucării deosebite, din lemn, care stimulează dezvoltarea armonioasă a copiilor.

www.regelejucariilor.ro

Logo Mon Jardin FINAL transparent SITE

5% reducere

Florăria Mon-Jardin. Aranjamente florale pentru orice eveniment.
Comanzi online și noi livrăm gratuit oriunde în Oradea/ Bihor.

www.leonardo.com.ro

peterKrisztian

5% reducere

Ofer calcul personalizat pentru orice tip de asigurare PAD/ PAJ  (Asigurare Obligatorie/ Facultativă de locuințe), CASCO, RCA, Malpraxis, Călătorie, etc. la oricare societate de asigurare aleasă de clienți. De asemenea închei asigurări de viață, Fonduri de Pensii, Economisiri pentru copii la ING.

Pentru asigurările de locuință vă ofer 5% reducere.

Persoana de contact Peter Krisztian

Tel 0746 279 757

ASIGENT

Reduceri 5-10%

Asigent Broker de Asigurare poartă amprenta definitorie de profesionalism, calitate și seriozitate pe piața asigurărilor din anul 2005, oferind toate tipurile de asigurări în colaborare cu societățile de asigurare, identificând cele mai potrivite soluții din varietatea ofertelor de asigurări (de locuințe auto). Clienții