Află de ce să alegi PRIMA PREMIUM DECEBAL!

Atunci când vă aflați în căutarea unei locuințe, este bine să țineți cont de mai multe aspecte. Pe lângă prețul de cumpărare, este vorba de o achiziție pe termen lung, dar în același timp și o investiție.

  • Locația

Unul dintre aspectele care ne influențează alegerea este locația proprietății. Avantajele unei zone sunt confirmate de conexiunile rapide cu principalele dumneavoastră puncte de interes, de tipul și calitatea construcțiilor învecinate.

Prima Premium Decebal este situat într-o zonă de top, în centrul orașului. Este foarte aproape de centrul comercial Lotus 2, centre de afaceri, instituții de învățământ, dar cu acces facil către centru.

Proximitatea față de parcul din apropiere este un avantaj pentru cei ce aleg un apartament în – Prima Decebal, fiind un spațiu ideal de relaxare.
Când locuiești în Prima Premium Decebal, timpul nu trece. Se economisește.

  • Finisaje și dotări

Finisajele și dotările apartamentului sunt elemente importante ce contribuie la un grad sporit de confort.

Structura, materiale de construcție ce ar trebui să protejeze mediul și să asigure un consum redus de utilități, calitatea finisajelor folosite – ferestrele, materialele utilizate pentru zugrăvirea pereților, toate acestea reprezintă elemente pe care să le aveți în vedere atunci când achiziționați un apartament.

  • Siguranța

Siguranța familiei este importantă, de aceea este important sistemul de supraveghere video, instalația de interfon sau accesul în parcarea subterană pe bază de telecomandă. Toate acestea sunt caracterisitici de care am ținut cont încă de la proiectarea imobilului.

  • Investiție

Orice achiziție imobiliară este și o investiție, o metodă sigură de economisire pe termen lung. Datorită locației, în zona centrală lângă principalele puncte de interes, valoarea unei locuințe în Prima Premium va crește în timp și va fi ușor de lichidizat, în cazul unei revânzări.