De ce sa investesti intr-un apartament aflat in faza de dezvoltare?

Avantajele unei investitii intr-un apartament afla intr-un complex rezidential inca in faza de dezvoltare sunt evidente. In primul rand, ai oportunitatea sa alegi etajul, pozitionarea apartamentului in functie de preferintele tale.

Mai mult, o investitie in vederea inchirierii e si mai avantajoasa. Poti alege din vreme apartamente pe care le vei inchiria, in timp ce pretul proprietatii tale va creste in timp.

Daca intentionezi sa locuiesti impreuna cu familia, poate ai nevoie de o anumita pozitionare, mai multa liniste sau, dimpotriva, te tenteaza proximitatea locurilor de joaca sau a parcului.

Cu termen de finalizare in anul 2024, complexul Arena Residence Oradea iti ofera sansa de a investi intr-un bun imobiliar de calitate, care isi va spori valoarea o data cu trecerea timpului.

Acest complex rezidential este conceput cu grija pentru calitate, oferind o viziune noua si inovatoarea a stilului de viata modern, cu un accent pe natura si beneficiile ei.

Amplasarea de 1.4 ha de constructii in mijlocul unei zone verzi generoase va atrage potentiali chiriasi. Locatia este inconjurata de spatii verzi, asadar nu te vei simti blocat intre betoane, ci, dimpotriva, vei mult mai aproape de natura si te vei simti in largul tau.

Daca ai copii, vei avea la indemana zone de agrement si plimbare, alei si locuri de joaca, iar tehnologiile de ultima ora Smart Home cu care  vor fi dotate apartamentele din complex iti vor oferi un avantaj cert fata de vechile blocuri construite cu multi ani in urma.

Locatia este si ea una perfect gandita. Vei fi foarte aproape de zona centrala a orasului, de soseaua de centura, iar centrele comerciale moderne vor fi la mica distanta de complexul rezidential. Toate aceste facilitati vor conduce in timp la marirea valorii de piata a apartamentului, iar in cativa ani va fi greu sa gasesti de cumparat ceva aici.

Aproape si de Universitate, apartamentele de la Arena Residence Oradea sunt alegerea ideala pentru studenti si tineri care simt nevoia unui stil de viata modern, relaxant si plin de armonie.

De asemenea, aici vei beneficia de apropierea celui mai mare hub sportiv din Oradea, o oportunitate excelenta pentru a practica sportul favorit, chiar in proximitatea casei.

Un complex rezidential inseamna mai ales comunitate. Iar atunci cand faci parte din acest grup inca de la inceput, te poti implica activ in tot ceea ce inseamna pulsul acestui conglomerat de cladiri, oameni si idei. Cele mai frumoase relatii de prietenie se construiesc atunci cand ai vecinii aproape, cand traiesti intr-un mediu modern, pe placul tau.

O achizitie timpurie a unuia sau a mai multor apartamente in cadrul complexului Arena Residence Oradea inseamna o investitie pentru viitorul tau. Vei beneficia de numeroase facilitati iar preturile actuale ale apartamentelor nu le vei mai regasi peste ani pentru ca zona se dezvolta intr-un ritm extrem de alert, iar locuintele se scumpesc.

Oradea este o destinatie atractiva pentru numerosi investitori, iar preturile cresc de la an la an. Apartamentele moderne si elegante sunt din ce in ce mai cautate si apreciate, iar cumpararea unei locuinte inca din faza de dezvoltare este o alegere inteleapta.

Viziteaza acum complexul Arena Residence si admira arhitectura ultramoderna, spatiile verzi de promenada, alege sa te bucuri de confort si de siguranta unui apartament pe placul tau. Fie ca ai deja familie sau te gandesti sa iti intemeiezi una, aceste locuinte devin cu siguranta caminul ideal, perfecte ca investitie pentru viitor.