Arena Residence, la doi paşi de cel mai nou Hub Sportiv de 5 stele din Oradea

Sportul e tot mai important, într-o epocă în care sedentarismul muncii de acasă, izolarea și ieșirile rare în natură au devenit un stil de viață.

Cu toţii avem nevoie de sport, de mișcare, de îmbunătățirea sănătății noastre. De aceea, dezvoltatorii care concep blocurile din noile complexe rezidențiale se orientează în funcție de vecinătatea cu baze sportive, stadioane, centre de agrement cât mai apropiate de zona în care construiesc locuințe.

Un nou cartier rezidenţial se profilează în Oradea. Prima Development Group, un dezvoltator imobiliar de marcă din Oradea, începe lucrările la Arena Residence, un complex construit ce va avea peste 1.200 de apartamente, la doi paşi de ceea ce va deveni cel mai nou hub sportiv din Oradea, un complex superb de 5 stele.

APASA AICI pentru mai multe detalii despre Complexul Arena Residence.

Gândit spre a fi cel mai important şi modern complex rezidenţial al orașului Oradea, Arena Residence este conceput că o zona verde, cu spații de relaxare, aproape de natură. Pentru iubitorii de sport, complexul rezidențial Arena oferă o sală de fitness cu cele mai noi dotări, pe o suprafaţă de 1.000 mp, pentru locatarii din complex.

În cadrul complexului, spațiile verzi și zona de promenadă de pe marginea pârâului Peța vor atrage doritorii de aer curat, de plimbare și relaxare.

Amplasat într-o zonă interesantă a oraşului, în curs de dezvoltare și organizare urbanistică, ansamblul rezidenţial Arena îți pune la dispoziție apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe largi dar şi apartamente de tip penthouse.

Dotările moderne și apropierea de centrul orașului sunt argumente decisive pentru a opta spre cumpărarea unui apartament aici, indiferent de vârstă sau profesia ta.

Arhitectură avangardistă a clădirilor integrează geometria spațiilor construite cu armonia naturii. Lumina naturală din abundență, aspectul aerisit al complexului, spațiile verzi numeroase, toate te duc cu gândul la natură, sănătate și mișcare.

Când ai chef să ieși să faci sport, ai la îndemână Noul Hub Sportiv de 5 stele din Oradea. Aici vor fi construite mai multe obiective de interes pentru locuitorii complexului rezidențial, și anume:

  • un stadion de fotbal ultramodern
  • o sală polivalentă de capacitate mare, creată pentru a organiza competiţii sportive de handbal, baschet, tenis de masă sau volei
  • un centru SPA din cadrul hotelului amplasat pe terenul Sălii Polivalente, care va oferi servicii de masaj, saună,înfrumusețare, fiind dotat cu aparatură modernă pentru terapii diverse

Sportul și apropierea de natură sunt facilități importante ale noului complex de locuințe. Indiferent de vârstă, te poți bucură de aer curat, de mișcare și de sport. Este esențial să îți păstrezi sănătatea prin modul zilnic de viață

Chiar dacă alegi confortul unui apartament ultramodern, poți face sport des pentru a-ţi menţine forma fizică plimbându-te pe aleile complexului sau pe promenadă.

Copii au la dispoziție spații de joacă special create pentru ei. Iar tinerii au ocazia să se bucure de timp liber la sala de sport din cel mai modern hub de profil al orașului. Timpul economisit când locuiești în Arena Residence se poate transformă în timp dedicat sportului tău preferat, mișcării în aer liber.

Poziționat excelent, cu numeroase facilități la indemană, complexul de locuințe moderne Arena Residence va deveni un pol de atracție pentru toți cei care caută un apartament pe gustul lor. Sportul și mișcarea în natură te ajută să îți păstrezi tinerețea, vitalitatea și bucuria de a trăi.

Alege să faci parte dintr-o comunitate armonioasă, într-un complex modern care prioritizează interesele tale. Un apartament la Arena Residence înseamnă mai mult decât o casă – este căminul în care trăiești fericit, te simți în formă și practici sport, pentru o viață cât mai bună.