Avantajele unui complex rezidențial cu acces rapid la toate facilitățile

Dorința de a achiziționa un apartament într-un complex rezidențial are la bază motivația pentru confort, accesibilitate, un stil de viață superior. Decizia de a alege un complex rezidențial este de multe ori influențată de anumite avantaje. Printre acestea, accesul la facilități este un punct cheie.

Ce îți oferă traiul într-un complex rezidențial? Unde se vor juca copii tăi? De unde faci cumpărături? Ajungi ușor la job sau la facultate? Ai la îndemană tot ce e nevoie?

Toate aceste întrebări trebuie să găsească un răspuns corect, înainte de a alege cel mai bun complex rezidențial unde vei locui, tu și familia ta.

 

Ce va înseamna viața în complexul Arena Residence?

Un complex rezidențial atrage o comunitate de oameni care aleg apartamente, garsoniere sau penthouse-uri, grupate într-un ansamblu de una sau mai multe clădiri. Familiile care se unesc în comunități au de obicei o organizarea locativă comună, sunt atrase de beneficii sociale și organizatorice, într-un spațiu unde se regăsesc ca stil de viață.

Ansamblul Arena Residence își propune să ofere noilor locatari toate avantajele dorite de la un complex rezidențial modern. Află mai multe detalii despre Arena Residence, aici.

Ambiția dezvoltatorilor a prins formă într-un proiect ambițios, iar viitoarele clădiri sunt concepute foarte aproape de cele mai importante puncte de interes ale orașului. La 4 minute de centrul orașului Oradea, Arena Residence este foarte aproape de cea mai mare zona comercială din oraş, punând la dispoziția locuitorilor din complex numeroase magazine şi spații comerciale la îndemână.

În complex vei fi ferit de agitația orașului, vei avea la dispoziție spații verzi, locuri de joacă, piste de biciclete. Abundență de energie te va apropia de natură, iar clădirile vor avea aerul modern pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

 

Ce facilități vei avea la îndemană locuind în Arena Residence?

Accesul către oraș va fi extrem de facil. Dacă vei avea nevoie să faci cumpărături, să te relaxezi împreună cu prietenii sau să petreci câteva ore la shopping, te vei putea poți bucura de apropierea de zona comercială importantă a orașului.

Te vei putea plimba pe aleile complexului, undevei găsi zone verzi din abundență, iar romenada pe marginea pârâului Peța va fi un prilej excelent să faci mișcare și să te bucuri de natură.

Dacă ești student sau ai în familie copii care vor ajunge la Universitate, atunci apropierea de aceasta instituţie va fi cu siguranță un argument puternic în favoarea complexului Arena Residence. În câteva minute de plimbare pe jos vei ajunge la Universitatea din Oradea.

În plus, blocurile vor avea apartamente potrivite pentru cei care studiază sau lucrează de acasă, iar confortul deosebit te va convinge să alegi să locuiești aici.

Centrul orașului Oradea e la doar 4 minute de complexul rezidențial. Poți descoperi farmecul orașului plimbându-te pe străzi şi admirând frumusețea arhitecturală a vechilor clădiri. Nu va fi nevoie să cauți o casă de locuit în centru, pentru că noul complex rezidențial va fi foarte aproape de tot ce vei vrea să ai la îndemână în Oradea.

Aeroportul, de asemenea, va fi ușor de accesat, iar ieșirea directă spre șoseaua de centură îți va facilita deplasările.

Iar celor care iubesc sportul, le va surâde ideea vecinătății de cel mai grozav obiectiv de profil din Oradea – noul hub sportiv de 5 stele, în construcție, aproape de Arena Residence. Stadion de fotbal, sală polivalentă, distracție și sport – iată ce vei avea la îndemână dacă alegi un apartament din noul complex rezidențial.

Toate aceste avantaje aduc un plus de valoare apartamentelor moderne, elegante și practice pe care le vei putea achiziționa în Arena Residence. Totul îţi va fi la îndemană, iar tu te vei putea bucura de viață, de natură și liniște, aproape de centru și de tot ce ai nevoie.

Te invităm să descoperi tot ceea ce Arena Residence îţi va oferi! Apasă aici pentru a afla mai multe detalii despre cel mai modern complex rezidenţial care va fi construit în Oradea.