Arena Residence – Viitorul începe de Acasă

În ziua de azi, conexiunile la internet și tehnologie influențează activitatea noastră zilnică. Mediul online e parte din existența noastră.

Ultimul an a făcut din muncă la domiciliu un stil de viață. Și studenții, dar și elevii au experimentat nevoia activităților online. De aceea, eficientizarea proceselor și a activităților ne ajută să beneficiem de mai mult timp liber.

Oradea este un oraș în care îți poți găsi simplu căminul ideal, iar noile complexe rezidențiale sunt soluții excelente pentru a-ți amenaja viața în stil modern.

Apartamentele din Arena Residence sunt inspirate de cele mai noi tehnologii ale viitorului. Toate dotările locuințelor sunt menite să ofere confort, eficacitate și respectă principii ecologice.

Dezvoltatorii de la Arena Residence au integrat în noul complex de locuințe conceptul de smart home, sau casă inteligentă. Aceste facilități au fost proiectate și construite pentru a satisface nevoia locuitorilor din apartamente de a fi mereu conectați și a avea control asupra dotărilor tehnologice.

 

Ce oferă tehnologiile Smart Home la Arena Residence

Noțiunea de “casă inteligentă” este acum o realitate. Tehnologii create cu scopul de a eficientiza dotările locuinței și de a reduce consumul de resurse evoluează constant. Creativitatea dezvoltatorilor de la Arena Residence a adus la îndemână celor care vor locui în complexul rezidențial cele mai noi aplicații tehnologice.

Față de casele vechi, aceste apartamente moderne sunt concepute folosind soluții tehnice ingenioase și interesante pentru amenajări interioare. Băile, bucătăriile, spațiile de depozitare sunt concepute ergonomic, practic dar și armonioase din punct de vedere estetic.

Simplitatea decorațiunilor interioare lasă loc originalității, în așa fel încât atunci când te muți aici, îți poți imprimă propria tușa personală, amprenta unică a personalității tale, prin modul de amenajare al apartamentului.

Viitorul înseamnă soluții ecologice, iar Arena Residence a beneficiat de ideile și sugestiile celor mai buni specialiști în tehnologii Smart Home.

Cu ajutorul aplicațiilor mobile, poți activă, ajusta sau dezactiva diferite facilități amplasate în locuința, cum ar fi aerul condiționat, sistemele de securitate, sistemele audio-video, chiar din afară casei. Tot ce ai nevoie este conexiunea  disponibilă la internet și acces la curentul electric.

Tehnologiile smart home includ automatizarea diferitelor  aparate electrocasnice, ca de exemplu aerul condiționat și boiler-ul de apă caldă, dar și jaluzele, încuietori, sistem de iluminat sau audio-video.

De asemenea, datorită becurilor inteligente și a senzorilor de mișcare, poți acum să reduci consumul de energie astfel încât lumina să se stîngă automat în momentul în care încăperea este goală sau senzorii nu detectează mișcări.

O casă inteligență cu dotări de ultima generație îți simpifica viață. Ai numeroase avantaje și beneficii, cum ar fi:

  • Reducerea consumului la utilități. Gazul, apă, și energie electrică au acum costuri optimizare prin automatizarea aparatelor electrocasnice, se pot ajusta și programa diferite funcționalități
  • Economisirea și eficientizarea timpului petrecut acasă, Poți programa sistemul de iluminat, anumite aparate electrocasnice, reduci timpul irosit cu anumite sarcini casnice și te poți bucură alături de familie sau prietenii tăi
  • Eliminarea grijilor cu privire la siguranță casei. Cu aplicația smart home, verifici dacă ai încuiat ușa, dacă n-ai lăsat ceva în priză sau lumini inutile,  scapi de îndoieli și îți recâștigi liniștea
  • Sporirea nivelului de siguranță și securitate a apartamentului. Monitorizarea prin sisteme smart home te ajută să monitorizezi casa în perioada în care eșți plecat, oferindu-ți siguranță deplină

Așa cum vezi, apartamentele cu sisteme smart home au multe beneficii și îți economisesc timp, bani și resurse. În complexul Arena Residence, ai ocazia să beneficiezi de o locuință dotată cu sisteme de ultimă generație.

Comportamentul ecologic și grijă față de resurse sunt preocupări constante ale dezvoltatorilor. Cele mai noi produse și aplicații de tip smart home sunt puse la dispoziția clienților care aleg apartamente în complexul rezidențial modern Arena Residence.

Pentru mai multe detalii despre cel mai modern complex rezidenţial construit vreodată în Oradea, vă rugăm să accesaţi acest link.