Arena Residence – cum să aduci natura mai aproape de tine

Dacă îți dorești să te muți într-un apartament nou, probabil că te gândești că e nevoie de anumite compromisuri. În general, noile ansambluri rezidențiale înseamnă clădiri de beton, alei pavate, parcări și spații cenușii. Deși elegante, genul acesta de locuințe sunt în general lipsite de spații verzi, de flori și copaci care oferă umbră și răcoare vara.

Nu e nevoie însă să renunți la frumusețea naturii pentru a locui la bloc.

Oradea este un oraș din ce în ce mai modern, atrage tineretul și cei care își stabilesc reședința în Oradea caută soluții interesante de locuit, nu doar simple apartamente.

O casă confortabilă, fie că e vorba de o garsonieră, de un apartament, trebuie să fie înconjurată de spații verzi, de natură, să aducă un plus de farmec specific zonei.

Arena Residence a găsit secretul pentru a aduce natura mai aproape de tine. În cadrul complexului Arena Residence ai la îndemână spații generoase, în care ești înconjurat de natură.

Spațiile de locuit din Arena Residence sunt speciale gândite pentru ca natura și tehnologiile de ultimă oră să se combine armonios și să completeze stilul tău de viață modern.

Ce aduce nou Arena Residence

Arena Residence va cuprinde un complex de locuințe întins pe 5 hectare, din care doar 1.4 hectare sunt destinate blocurilor, iar restul de 3.6 hectare sunt menite să ofere naturii un loc în viața ta. Stilul de viață urban modern se împletește cu accente ale naturii, spații verzi, locuri de agrement destinate relaxării tale.

Zonele cu verdeață, aleile frumos decorate, sunt însoțite de locuri de joacă pentru copii, piste destinate bicicletelor. Arena Residence este poziționat aproape de pârâul Peța, iar dezvoltatorul complexului a conceput un coridor verde, destinat promenadelor și plimbărilor în natură, de-a lungul pârâului.

Complexul de locuințe este creat pentru a se alinia cu tehnologia viitorului. Aici vei găsi la dispoziția ta stații de încărcare special dedicate pentru autovehiculele cu sisteme de propulsie alimentate la energie electrică.

Apropierea de natură înseamnă azi o gândire îndreptată spre ecologie. Apartamentele  complexului vor fi dotate cu sisteme tehnologice de control și monitorizare de tip Smart Home. Economia de energie și poluarea redusă sunt preocupări constante ale constructorilor de locuințe de la Arena Residence. Beneficiezi de utilități de tip Smart Home şi le controlezi centralizat folosind o singură aplicație dedicată.

Arena Residence este spațiul în care natura se îmbină armonios cu tehnologiile verzi ale viitorului. Aici ai confort și siguranță iar liniștea, aerul curat îți  sporesc starea de bine alături de natură.

Apartamentele din complex sunt concepute pentru a fi utile familiilor cu copii, cuplurilor tinere, dar și persoanelor care lucrează din confortul de acasă al căminului lor.

Amplasarea acestui complex de locuințe din Oradea este gândită practic. La câteva minute de mers pe jos se află Universitatea din Oradea, dar și cel mai nou hub sportiv de 5 stele din oraș.

Arena Residence este situat la doi pași de cea mai mare zona comercială din Oradea, aproape de aeroport, dar și de centrul orașului. Accesibilitatea este maximă, complexul are ieșire directă la șoseaua de centură, pentru că tu să te poți deplasa cât mai rapid acolo unde ai nevoie.

Arena Residence – o viață mai armonioasă alături de natură

Nu trebuie să renunți la apropierea de natură, la spații verzi și la frumusețea aleilor cu flori atunci când alegi viața în apartament. Complexul Arena Residence te aduce mai aproape de natură, îți pune la dispoziție spații minunate, zone verzi și puncte de recreere, pentru ca tu să te bucuri de timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

O viață într-un complex rezidențial modern înseamnă confort, siguranță, amenajări interioare moderne și practice. Însă apropierea de natură aduce acel plus de valoare oricărei reședințe. Apartamentele luminoase, spațiile largi din zona complexului te vor convinge să alegi Arena Residence să devină și căminul tău.

Pentru mai multe detalii despre cel mai modern complex rezidenţial din Oradea, click aici.