Alege din Prima, oriunde in Oradea!

Pentru că astăzi Prima Residence oferă un nou stil de viață cu un confort la superlativ, funcțional și sigur în 3 noi ansambluri rezidențiale din Oradea: Prima Nufărul, Prima Universității și Prima Decebal.
Prima Residence poartă amprenta unui spirit european prin specificul unui parteneriat româno-german care ne susține să construim ”ca nemții”.

Astăzi, Prima Residence este cel mai mare dezvoltator imobiliar din municipiul Oradea și deține un portofoliu imobiliar cu perspectivă, întrucât a dezvoltat ansambluri rezidențiale formate din 18 blocuri, în locații cheie din Oradea, aflate într-o continuă dezvoltare, care cuprind peste 1.200 de apartamente moderne construite la standarde europene.

Ansamblul Prima Decebal este un proiect de anvergură, situat pe Str. Oneștilor și cu acces din Bulevardul Decebal, care va cuprinde 6 imobile cu 10 etaje fiecare, cu apartamente moderne, finisate premium, cu locuri de parcare subterane și supraterane. Amplasat într-o zonă tânără, dinamică, în plină dezvoltare, Prima Decebal se impune printr-un peisaj de excepție, cu spații verzi, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii.
Ansamblul Prima Decebal înseamnă un nou standard pe piața rezidențială din Oradea, unul premium, conceput să răspundă generației actuale.

Prima Universității este un ansamblu nou, gândit și construit pentru o comunitate occidentală, cu o arhitectură de top, modernă. Complexul va cuprinde 9 imobile cu 5 nivele fiecare și cu un total de aproximativ 600 de locuințe colective și spații comerciale pe structuri variate. De asemenea, noul concept este completat cu locuri de joacă pentru copii, piste pentru biciclete, spații verzi și zone de relaxare și promenadă.
Ansamblul este localizat pe Str. Făgărașului, în imediata vecinătate a Universității din Oradea. Locuitorii din Prima Universității vor beneficia astfel de toate privilgiile oferite de noul ansamblu rezidențial și de perspectiva unui stil de viață cosmopolit.

Ansamblul rezidenţial Prima Nufărul este un concept inovativ dedicat unei comunități moderne și active, care reprezintă o continuare și o completare a proiectului Prima din Piața Nucetului, primul și cel mai mare ansamblu rezidențial construit în 2006 în Oradea.
Cu o calitate de primă clasă a lucrărilor, ansamblul Prima Nufărul situat pe Str. Ion Bradu este format din 3 imobile, fiecare cu 8 etaje, cu apartamente spațioase și luminoase. Complexul include locuri de parcare private, alei pietonale, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.
Prima Nufărul definește un stil de viață în care visele de a trăi într-un mediu sigur, modern și funcțional se împlinesc.

Astfel, descoperă cea mai frumoasă realitate pe care Prima Residence o construiește pentru tine astăzi, când noile date furnizate de Institutul Național de Statistică arată că piața rezidențială din România este pe un trend ascendent, fiind una dintre cele mai bune perioade din ultimii ani.