Decorați în spiritul Crăciunului noul apartament din Prima Residence

By in Articole with 0 Comments

Cu toții ne dorim energie și bună dispoziție în casă în preajma sărbătorilor de iarnă și alergăm după decorațiuni dintr-un magazin în altul pentru a achiziționa cele mai inspirate ornamente pentru uși, ferestre, diverse încăperi, terase și balcoane.

Începeți cu ușa de la intrare în apartament și întâmpinați colindătorii cu o coroană de brad, cu panglici late, roșii sau albe.

Așezați crăciunițe la ferestre și cotinuați să adăugați culoare și voie bună în living, obligatoriu cu un brad împodobit, în care să combinați 2 sau 3 culori si dimensiuni de globuri și alte ornamente de efect. Inserați perne decorative în nuanțe de alb, verde și chiar roșu, aruncați o pătură pufoasă pe canapea, expuneți mesaje de sezon înrămate, atârnați instalații colorate și aprindeți lumânări parfumate… și magia Crăciunului e deja înstalată.

Pentru cei care preferă un stil minimalist, holul îl pot orna simplu și cu rafinament doar cu luminițe.

Și apoi în fiecare cameră din apartament poate să domine senzația de bucurie, prin decorațiuni de poveste, construite din diverse materiale, texturi și culori, cu crenguțe verzi de brad, felii de măr și portocale uscate, cu nuci și bețișoare de scorțișoară. Și în tot apartamentul e o aromă aparte… de sărbătoare.

Puteți crea decoratiuni colorate si gustoase din dulciuri – folosiți turtă dulce, bomboane și acadele. Combinați-le cu fructe de sezon și așezați-le pe o masă în bucătărie sau în orice altă parte a casei. Și decorul locuinței e festiv.

 

Mai lipsesc cozonacii, cadourile și cei dragi la masă, ca acasă.

Să decorați apartamentul cu spor, pentru sarbatori feerice si momente frumoase cu cei dragi!

 

Sursa: www.casepractice.ro, www.poveseacasei.ro – pentru inspiratie în toate felurile.

Share This
Prima Residence

Prima Residence este cel mai mare dezvoltator imobiliar din municipiul Oradea, cu un istoric de referință în domeniul construcțiilor civile și edilitare, precum și în zona proiectelor rezidențiale. Prima Residence poartă amprenta unui spirit european prin specificul unui parteneriat româno-german care ne susține să construim ”ca nemții”.