Cum să alegi perfect un apartament de 3 camere in Oradea

Anul 2020 a adus numeroase schimbări în viața noastră și a produs o schimbare majoră în sistemul de valori a celor care vor să cumpere un apartament 3 camere în Oradea.

Pandemia a obligat zeci sau sute de mii de români să lucreze din confortul locuinței lor, iar o garsonieră sau o cameră nu mai este suficientă.

Oradea oferă acum numeroase opțiuni imobiliare, însă trebuie să ai în vedere anumite criterii utile pentru a achiziționa exact apartamentul potrivit.

Cumpărarea unui apartament  de 3 camere in Oradea este, până la urmă, o achiziție majoră. Viitoarea ta casă va fi spațiul în care îţi vei petrece foarte mult timp, drept urmare ai nevoie de confort, și de un design interior în acord cu preferinţele tale.

Ce criterii trebuie să îndeplinească apartamentul ideal pentru tine?

Criteriul numărul 1: alegerea cartierului

Atunci când au în faţă perspectiva de a se muta în casă nouă, tot mai mulţi orădeni fie decid să se îndrepte către suburbiile mai liniştie şi mai curate ale municipiului Oradea, fie aleg să îşi caute apartamentul perfect într-un complex rezidenţial construit recent.

 

Criteriul numărul 2: alegerea apartamentului

Există apartamente cu 3 camere în Oradea de calitate îndoielnică şi există apartamente de 3 camere de o calitate excepţională. Dar ce înţelegem prin această calitate?

Evident, vorbim în principal despre spaţialitate şi compartimentare.

Pentru viitorul tău apartament cu 3 camere trebuie să alegi, desigur, o compartimentare în regim decomandat, care pune la maxim în valoare spaţiul de locuit.

În 2020, ai nevoie de intimitate, dar şi de spaţii comune de socializare, în care să petreci timp de calitate cu familia. De asemenea, odată cu schimbările impuse de pandemie în rutina profesională, ai nevoie de un spaţiu personal în care să îţi desfăşori activităţile care ţin de job.

Un alt avantaj al unui apartament cu 3 camere decomandat este flexibilitatea generoasă în aplicarea unor idei de design interior mai creative.

 

Criteriul numărul 3: alegerea dotărilor

Dotările sunt alte criterii importante pentru oricine dorește să cumpere un apartament  3 camere în Oradea.

În ceea ce priveşte dotările, cei mai mulţi clienţi care au ales un apartament aflat în complexurile rezidenţiale Prima Residence Oradea au optat pentru centrală termică inclusă, instalaţii de aer condiţionat sau ferestre din geam termopan cu un nivel ridicat de eficienţă în izolare termică şi fonică.

 

Criteriul numărul 4: siguranţa

Când vine vorba despre siguranţă, trebuie să ai în vedere două direcţii, atunci când îţi alegi un apartament cu 3 camere în Oradea:

  • Siguranţa structurală:

    Infrastructura imobiliară construită înainte de 1989 nu mai reprezintă atât de mult o soluţie viabilă pe termen lung. De aceea, cei mai mulţi orădeni au ales în 2020 să îşi îndrepte atenţia către complexurile rezidenţiale noi, finalizate de Prima Residence Oradea în acest an.

  • Siguranţa personală şi a familiei:

Acesta a fost încă un criteriu determinant pentru care orădenii au ales să se mute în complexuri rezidenţiale noi în anul 2020.

Datorită sistemelor integrate de supraveghere video 24/7, a sistemelor de blocare de tip interfon, încorporate cu camere video pentru validarea vizuală a celor care pătrund în incintă, dar şi a personalului de pază care asigură în permanenţă securitatea complexelor rezindeţiale şi intervin rapid în caz de necesitate, nivelul de securitate resimţit de oameni este extrem de ridicat, de aceea cei mai mulţi şi-au dorit să se mute în astfel de cartiere.

 

Criteriul numărul 5: accesul la facilităţi

Deşi multe dintre complexurile rezidenţiale noi sunt dezvoltate în zone de margine, accesul extrem de rapid la facilităţi este garantat. Un întreg ecosistem de magazine, de stații de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri și spații verzi ia naştere în jurul acestor complexuri pentru că oamenii au nevoie de ele, aşadar există o cerere pe care comercianţii se străduiesc să o satisfacă.

De asemenea, un alt element care nu mai prezintă o problemă atunci cţnd vine vorba despre noile complexuri rezidenţiale este accesul la locuri de parcare, pentru că dezvoltatorii sunt obligaţi să le asigure în incinta locuinţelor, iar de cele mai multe ori acestea se alocă în regim exclusiv.

Aşadar, când cumperi o locuință în Oradea, ţine minte că tu ești cel care alege. Dacă vrei să cumperi un apartament cu 3 camere în Oradea, la Prima Residence Oradea vei găsi exact apartamentul care ti se potrivește.