Top 3 beneficii premium oferite de Prima Nufărul Residence

Dacă ești în căutarea unui apartament în Oradea, e bine să știi că din ce în ce mai multe persoane aleg Prima Nufarul Residence.

Stilul luminos și agreabil al întregului complex oferă un aer modern ansamblului de blocuri noi, construite din materiale de cea mai bună calitate.

Arhitectura deosebită, aerul elegant al ansamblului, îl evidențiază cert printre ofertele imobiliare din acest an.

Iată câteva avantaje și beneficii premium de care te vei bucura dacă alegi un apartament în complexul Prima Nufărul Residence din Oradea:

1. Contorizare individuală

Contorizarea individuală este cel mai modern instrument de economisire a energiei. In complexul Prima Nufărul Residence, ai contoare separate și îți poți controla perfect consumul de apă, dar și energia termică.

Furnizorii de utilități în stil clasic înregistrează consumul total şi emit o factură pentru întregul bloc. Dacă vorbim însă de contorizare separată, locatarii din apartamente au la dispoziție instrumente de măsură și control – contoare individuale de înaltă precizie.

În locuițele dotate cu contorizare separată vei plăti exact atât cât consumi. Reducerea emisiilor de CO2 a reprezentat o preocupare majoră a proiectanților din complexul Nufărul, iar contorizarea individuală a demonstrat diminuarea emisiilor de dioxid de carbon și optimizarea consumului de energie.

Economisind apa și energie termică, locatarii din Prima Nufărul Residence contribuie la un stil de viață mai sănătos și ecologic.

2. Spaţii vitrate mari

Avantajul unor spații mari din sticlă și al geamurilor impresionante este unul logic.

Astfel de alegeri arhitecturale măresc optic interiorul apartamentului și lasă să intre multă lumină naturală. Datorită unor geamuri generoase, chiar și un living mic va arăta spațios şi luminos.

În plus, suprafețele transparente mari creează conexiunea fluidă dintre spațiul sufrageriei și cel al terasei sau a grădinii.

Prima Nufărul Residence a ales pentru apartamentele sale geamuri și spații vitrate mari, pentru a oferi lumină generoasă, spațiu luminos și mai mult confort.

În cele mai noi complexuri rezidențiale suprafețele generoase de sticlă sunt privilegiate. Elementele de sticlă de înaltă calitate, integrate în proiecte, complimentează arhitectura elegantă a unui complex nou de locuințe.

3. Access rapid la facilități

In complexul Prima Nufărul Residence ai la dispoziție legături cu mijloacele de transport în comun, sunt în preajmă numeroase magazine, școli și grădinițe, dar și centre medicale, farmacii și bănci.

Nu mai trebuie să te deplasezi pe distanțe mari și nici nu mai pierzi timp în trafic. Pentru familiile cu copii, dar și pentru persoanele singure, accesul simplu la facilități este un mare avantaj. Îți poți face rapid cumpărăturile necesare, ai la îndemană spații de joacă pentru cei mici, te poți plimba indiferent de anotimp.

Prima Residence oferă locatarilor din complex cele mai noi și moderne soluții la provocările unei locuințe moderne și sofisticate, pentru nivelul de trai al anului 2021.