S-a dat startul vanzarilor la blocul P3 din Prima PREMIUM Decebal

prima casa premiumPrima Premium Decebal este continuarea proiectului Prima Premium Sucevei, o investitie de succes care imbina confortul urban, metropolitan cu constructii in stil avangardist.

Ansamblul Prima Premium Decebal este un proiect de anvergură, cartier modern, situat intre Bulevardul Decebal si Str. Oneștilor , in vecinatatea noului complex comercial Prima Shops Oradea, care va cuprinde 8 imobile cu 10 etaje fiecare, cu apartamente moderne, finisate premium, cu spații comerciale la parter și cu locuri de parcare subterane și supraterane. Amplasat într-o zonă dinamică, tânără, în plină dezvoltare, Prima Premium Decebal se impune printr-un peisaj de excepție, cu spații verzi, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii.

Noile apartamente din blocul P3 sunt gândite să ofere facilităţi moderne şi în acelaşi timp sunt proiectate să folosească la maxim de spaţiile interioare şi exterioare disponibile, pentru ca tu să te poţi relaxa în momentul în care ajungi acasă, găsind un loc de parcare rezervat şi să te poţi bucura de intimitatea şi dragostea familiei tale.

Regimul de înălțime al imobilului este P+11.

Imobilul dispune de apartamente premium la parter și la etajele 1 – 11.

Apartamentele se dau în folosință la stadiul de FINISAT STANDARD

VEZI NOILE  TIPURI DE APARTAMENTE